The Hiraeth та Bojevilla збираються у спільний тур

Київські метал-команди відправляться у спільний тур Україною в жовтні та листопаді цього року. Тур охопить 13 міст та завершиться у Києві 30 листопада виступами гуртів у рамках фестивалю Outsider Fest II у клубі Бінго.

Обидва гурти відправляються в тур з презентацією нових альбомів. Вихід дебютного повноформатного альбому Bojevilla "Яскраво Чорний Ящик" заплановано на 26 вересня 2019 року. The Hiraeth планують випустити свою платівку "Flowers In Case" у жовтні цього ж року.

Нагадаємо, днями гурт Bojevilla також оприлюднив нове live-відео на пісню російського гурту Психея "Убей Мента (Сколько же стоит твоя свобода)". 

"У день вбивства 5-річного Кирила, ми зрозуміли, що потрібно виплескувати гнів назовні. І вирішили, що, літні фестивалі — це не тільки нова аудиторія, але і гарний майданчик для висловлення позиції та нагадування", - пояснює гурт. 

Відео було відзняте під час таких фестивалів як Atlas Weekend, Faine Misto, Zaxidfest, Respublica Fest.

Bojevilla - київський гурт, який почав свою історію у 2016 році. У 2017-му колектив випустив міні-альбом "Блуд", який потрапив у шорт-лист в номінації Best Metal Album премії BUMA. Загалом же на рахунку команди 3 відеокліпи, один міні-альбом, тур по Україні та Білорусі та три номінації на The Best Ukrainian Metal Act 2017.

Bojevilla у соцмережах:

https://facebook.com/bojevilla
https://instagram.com/bojevilla
https://bojevilla.bandcamp.com
https://soundcloud.com/bojevilla

The Hiraeth - київський alternative metal гурт, який існує з осені 2016 року. На рахунку гурту міні-альбом, 4 сингли, 2 відеокліпи, тур по Україні та участь в премії The Best Ukrainiane Metal Act 2018.

Почитати рецензію на The Hiraeth - Intention (2017) можна за цим посиланням. 

The Hiraeth у соцмережах:

https://www.instagram.com/thehiraeth.band/
https://www.facebook.com/thehiraeth.band/
https://thehiraeth.bandcamp.com/