The Hiraeth випустили новий кліп

Київський гурт випустив кліп на нову пісню, що отримала назву "Knives" та анонсував вихід нового ЕР.

"Пісня "Knives" - це історія про зраду коханої людини. Про момент, коли обриваєш старі зв'язки, розумієш їх незначущість, усвідомлюєш, що все втрачено і треба починати нову сторінку самостійно. Мабуть, у багатьох людей у житті були моменти, коли ти не можеш пережити зраду, неадекватно оцінюєш себе і вчинки людини, яка тебе щойно зрадила. У такі моменти ми готові вибачати дуже грубі помилки дорогих нам людей, на противагу власним почуттям. У такі моменти ми втрачаємо власну гідність", - коментує автор лірики та вокаліст гурту Богдан Недашківський.

Кліп був знятий у Києві у 2018 році, а його режисером став Артем Пронов (Slippy Inc), який раніше співпрацював з такими командами як Анна, Velikhan, 1914, Morphine Suffering, Bojevilla тощо.

"Сингли "Knives" та "Puppet" - це проміжна ланка між нашим першим та другим ЕР. Вони були написані ще у 2017-2018 роках та відрізняються у звучанні від нового матеріалу. Тому ми вирішили не включати їх до нашого нового міні-альбому.

На даний момент ЕР знаходиться на стадії зведення, попередньо плануємо реліз на осінь 2019 року. Також ми вже відзняли кліп на перший сингл і скоро поділимось зі слухачами новими релізами", - повідомляють музиканти.

The Hiraeth - київський metalcore/alternative metal гурт, який існує з осені 2016 року. На рахунку гурту міні-альбом, 4 сингли, 2 відеокліпи, тур по Україні. 

Почитати рецензію на The Hiraeth - Intention (2017) можна за цим посиланням. 

The Hiraeth у соцмережах:

https://www.instagram.com/thehiraeth.band/
https://www.facebook.com/thehiraeth.band/
https://thehiraeth.bandcamp.com/