Bojevilla випустили новий кліп

Київський колектив презентує нове відео, цього разу на трек "Жарти" з дебютного повноформатного альбому "Яскраво Чорний Ящик".

"Люди — це невдалі жарти Бога. А також все наше життя наповнене іронічними та подекуди трагічними жартами. Ця пісня зачіпає тему самознищення як однієї із закладених природою здібностей людини. На нашу думку, це досить актуальні теми для сьогоднішньої ситуації у світі. З музичної точки зору, це один з найбільш різноманітних треків у нашому репертуарі. Місцями, при написанні, ми хотіли зробити кальку на деякі відомі гурти. Чи вийшло в нас — питання до слухача", — розповів у коментарі нашому виданню гітарист колективу Артем Міняйло.

Матеріал для кліпу відзняв восени 2019 року під час останнього виїзду туру Bojevilla відомий український відеограф Артем Пронов, який зробив до цього майже всі відео киян. Виднограй містить кадри з концертів та відпочинку в Тернополі, Львові та Луцьку. За словами Артема, через увагу до деталей та написання окремого інтро, пост-продакшн зайняв відносно тривалий час — два з половиною місяці.

"Ми хотіли показати атмосферу туру — щастя на останньому подиху. Те, що відбувається на сцені, біля сцени та за нею. Нас дуже веселять відеокліпи з концертів, на яких гурти показують, як вони круто ставлять ногу на монітор, як круто пацани мошаться в залі та взагалі, які вони класні. Ми завжди намагалися себе ставити в опозицію до модних металкорщиків. От і цей виднограй не задумувався як "відеокліп для промоутерів" і на етапі обговорення було вирішено, що ми будемо робити його для себе. З купою жартів, специфічного гумору і, як говорить Пронов, "чтобы были вопросы". Але після перегляду першого монтажу, ми зрозуміли, що це буде, як мінімум для нас, найкраща відеоробота. Ну і ми довели абсурдність відеоряду до максимуму, чим дуже задоволені", — додає музикант. 

Зйомку наступного кліпу гурт планував на квітень, але, з відомих причин, робота заморозилась.

"На альбомі залишається дві пісні без відео і до кінця року ми хочемо це виправити. Окрім того, робота над новим матеріалом вже розпочалася, в ідеалі ми б хотіли оприлюднити новий сингл ще у 2020-му, але, як буде в реальності, знає тільки Босх та Covid-19", — зазначає Артем

Нагадаємо, Bojevilla випустили перший повноформатний альбом "Яскраво Чорний Ящик" восени минулого року. Почитати рецензію на нього можна тут. 

Bojevilla — київський гурт, який почав свою історію у 2016 році. У 2017-му колектив випустив міні-альбом "Блуд", який потрапив у шорт-лист в номінації Best Metal Album премії BUMA. Загалом же на рахунку команди 3 відеокліпи, один міні-альбом, один альбом, кілька турів та три номінації на The Best Ukrainian Metal Act 2017. 

Bojevilla у соцмережах:

ВК: https://vk.com/bojevilla
Bandcamp: https://bojevilla.bandcamp.com
Facebook: https://www.facebook.com/bojevilla
Instagram: https://www.instagram.com/bojevilla
Twitter: https://twitter.com/Bojevilla_Band

Фото Androsova