Neformat Fest 2019 уже завтра

За останні 15 років Neformat провів уже 6 великих тематичних фестивалів, на яких збиралися найкращі представники української сцени у дуже різних жанрових напрямках — від стоунеру та сладжу до грайндкору, павервайленсу, панк-року та інді. Увесь цей час ми доносимо одну конкретну думку — в Україні є цікаві гурти, на які варто звернути увагу.

Neformat Fest 2019 — це подія, яка так само збере одні з кращих андеграундних колективів України. Загалом на фестивалі будуть дві сцени. На головній великій сцені сконцентруються різні метал-гурти, а друга експериментальна сцена буде меншою за розмахом, однак так само важливою, адже на ній ми збираємо кілька відомих українських реп-команд та електронних проєктів.

Лайн-ап метал-сцени:

- Septa, Одеса, альтернатива
- nug, Івано-Франківськ, пост-метал/прог.метал
- Backchat, Київ, хардкор/метал
- White Ward, Одеса, пост-блек метал
- Mother Witch & Dead Water Ghosts, Одеса, окультний дум
- Kasu Weri, Київ, сладж

Плейлист 1 (лайн-ап першої сцени та подібні гурти):

Лайн-ап експериментальної сцени:

- Тулим, Київ, реп
- Ціна Ритму, Львів, реп
- r.roo, Київ, електроніка
- Monophonic, Миколаїв, синтвейв, тріп-хоп
- stonefromthesky, Київ, електроніка

Плейлист 2 (лайн-ап першої сцени та подібні гурти):

Серію міні-інтерв'ю з учасниками фестивалю можна почитати за цим посиланням. 

Окрім того на фестивалі буде цілий ряд додаткових активностей для відвідувачів. Зокрема ми організовуємо великий Neformat Shop, де буде представлений мерч близько 20 українських команд, які виступатимуть на фестивалі, або ж з якими ми працювали раніше. Також можна буде зробити собі handpoke-тату у виконанні Наташі Steel та ще кількох тату-майстринь і тим самим ще й підтримати зоозахисну ініціативу Тату Заради Звірят. Компанія Louder.Me, яка також долучилася до фестивалю, знайомитиме слухачів зі своїм сервісом, а на вулиці дозвілля організує компанія Monster Energy Music.

Фестиваль відбудеться у клубі Bingo 31 серпня. Квитки вже можна придбати онлайн

Neformat.com.ua - форум та український музичний портал, що освітлює життя вітчизняного андеграунду. Діємо з 2004 року. Нагадаємо, перший Neformat Fest відбувся у далекому 2007 році на честь триріччя порталу. А от останній Neformat Fest був у 2016 році, після чого у ресурсу формувалася нова команда, а тому проведення великих заходів тимчасово було призупинене, натомість за цей час ми провели близько 20 івентів у рамках серії Neformat Family Gigs.

Подія у Фейсбуці - https://www.facebook.com/events/342012529787442/