Neformat Fest 2019: Mother Witch & Dead Water Ghosts

Neformat Fest 2019 — це подія, яка збере одні з кращих андеграундних гуртів України. Закордонних хедлайнерів не передбачається, як і не було їх на попередніх наших фестивалях. А проте ми впевнені, що всі ті проєкти, які виступатимуть на івенті, варті уваги та поваги слухачів.

Саме тому ми поговорили з усіма нашими учасниками та поставили їм кілька питань. Наступні наші герої — одеський окультний дум Mother Witch & Dead Water Ghosts.

— Що для вас означає / з чим у вас асоціюється Неформат?

— Неформат у нашому житті з'явився кілька років тому, коли ми випустили перший альбом і на порталі з'явилася рецензія. Після цього ми взаємодіяли з причетними до платформи тільки в контексті концертів. І це завжди одні з найбільш якісно організованих заходів. З форумом ми були не так тісно пов'язані, але концерти завжди організовані щонайкраще.

— Яку програму готуєте до фесту? Що плануєте зіграти?

— Ми останній рік граємо зовсім новий матеріал і не граємо нічого з того, що є на записах. Крім "Ode to a cold heart". Цього разу будемо грати треклист з останнього концерту в The Volume, куди входить тільки нове, що буде включено в прийдешній альбом. На Неформат фесті ми представимо нові треки, частина з яких була зіграна всього кілька разів.

— Розкажіть, будь ласка, про свій найвдаліший виступ.

— Завжди дуже складно оцінити виступ за цим критерієм, тому що тут враховується сукупність багатьох факторів. Один з таких був останній концерт в клубі The Volume (спасибі, Саша!). Ще один дуже незабутній в плані масштабності та ефектності — на Doom Over Kiev.

— Яку свою пісню чи реліз вважаєте найбільш важливим. Поясніть, чому.

— Напевно, це сингл "Ode to a cold heart". Це дуже важкий трек і в плані емоційному, і в плані того, як він створювався і записувався, і
що цей процес супроводжувало. До того ж це один з треків, який ознаменував плавну зміну матеріалу, був перехідною точкою.

 Які плани гурту до кінця року?

— У нас повністю готовий матеріал для альбому, тепер працюємо над тим, щоб його записати нарешті. А далі — туманне майбутнє.

Фестиваль відбудеться у клубі Bingo 31 серпня. Квитки вже можна придбати онлайн. Зауважимо, що до дня фестивалю ціна на квиток поступово зростатиме. 

Інтерв'ю з іншими учасниками — https://www.neformat.com.ua/ua/rubrika/neformat-fest

Подія у соцмережах: 

https://www.facebook.com/events/342012529787442
https://t.me/neffest19

Mother Witch & Dead Water Ghosts у соцмережах:

https://motherwitchanddeadwaterghosts.bandcamp.com
https://www.facebook.com/mwadwg/
https://vk.com/motherwitchdeadwaterghosts

Neformat.com.ua ©