Хамерман Знищує Віруси зняли фільм до річниці кримінальної справи

Гурт Хамерман Знищує Віруси випустив невеликий документальний фільм з використанням матеріалів слідства, присвячений історії кримінального переслідування гурту за виступ на фестивалі Porto Franco 2018 в Івано-Франківську.

Нагадаємо, минулого року 14 червня після виступу Хамерман Знищує Віруси у рамках фестивалю Porto Franko у Палаці Потоцьких мер Івано-Франківська вирішив освятити сцену, а місцева поліція у франківському образі гурту побачила хуліганство і відкрила справу після моніторингу Інтернету. Згодом кримінальну справу проти ХЗВ закрили, але, як писали дамі музиканти "осадочок лишився". 

Хамерман Знищує Віруси - український гурт, який виник у 1997 році в місті Суми.  Основу гурту складають Володимир Пахолюк (вокал, тексти) та Альберт Цукренко (вокал, музика). Окрім того у гурту є концертний склад, який можна почути та побачити на живих виступах. 

На рахунку ХЗВ кілька альбомів, міні-альбомів та синглів. що ж стосується їх творчості, то це суміш на грані: суржик, нецензурна лексика, постмодернізм, іронія та багато інших дивних складових в одному флаконі. 

Хамерман Знищує Віруси у соцмережах: 

https://www.facebook.com/HZVBAND/
https://h-z-v.bandcamp.com/