Новий альбом Хамерман Знищує Віруси про небажання вмирати

Київський гурт презентував новий альбом "КРЯ".

ХЗВ записували альбом на своїй домашній студії "Хлопчик із треніровки рекордз" та на місцевих Happy Records та 44100HZ Records під керівництвом Бориса Завгороднєва. "КРЯ" робили класичним складом (Вова + Альберт), та на альбомі багато незвичних інструментів — живі гітари, флейти, кларнети та фаготи. У якості запрошений гостей на альбомі відзначилися учасники Tik Tu, DZ’OB та Pushkin Klezmer Band.

"Всі альбоми ХЗВ про одне й те саме — про небажання вмирати, про спробу стати повноцінною людиною. Тексти для цього альбому писалися упродовж останніх 10 років, й особливим натхненням у цей період стали всяке бухло, турнічок, книжки Лакана та Жирара й Покаянний канон до Господа нашого Ісуса Христа", — розповів у коментарі нашому виданню вокаліст гурту Вова Пахолюк.

Фото для обкладинки зробив сумський фотограф Олег Дем’яненко, над дизайном традиційно для ХЗВ працював Дмитро Растворцев.

"Ми хотіли, щоб альбом "КРЯ" прикрашала качка, розмальована в стилі клубних гівнярів — упоротих типів у блискітках. Для цього нам потрібна була мертва качка з пір’ям. Це виявилося проблемою, бо на ринках продають уже обскубаних качок. Ми попросили наших знайомих із села прислати нам мертву качку з пір’ям, але вони прислали живу. Ми довго думали, як вбити качку, щоби не відірвати їй голову й не заляпати пір’я кров’ю, і, здається, вийшли з цієї скрутної ситуації дуже красиво", — додає другий вокаліст гурту Альберт Цукренко.

Гурт презентував альбом наживо в Києві, а надалі планує дати концерт у Чорнобилі й робити Youtube-шоу з ХЗВ-гаражу.

 Нагадуємо, у серпні цього року Хамерман Знищує Віруси випустили спільний альбом із піаністкою Олександрою Морозовою "CTRL+ALT+DEL". Також на сайті є великий матеріал про Хамерман Знищує Віруси.

Хамерман Знищує Віруси — український гурт, який виник у 1997 році в місті Суми. Основу гурту складають Володимир Пахолюк (вокал, тексти) та Альберт Цукренко (вокал, музика). Окрім того, в гурту є концертний склад, який можна почути та побачити на живих виступах.
На рахунку ХЗВ кілька альбомів, мініальбомів та синглів. що ж стосується їх творчості, то це суміш на грані: суржик, нецензурна лексика, постмодернізм, іронія та багато інших дивних складових в одному флаконі.

Хамерман Знищує Віруси в мережі:

https://www.facebook.com/HZVBAND/
https://h-z-v.bandcamp.com/
https://www.youtube.com/user/alikzubr