Флешмоб від ХЗВ

Київський експериментальний гурт презентував максі-сингл "Толстеть О*уенно Худеть *издато".

Запис музиканти робили на студіях Хлопчик із трєніровки рекордз та 41000records. Зведення та мастеринг взяв на себе Борис Завгороднєв.

"Якщо вслухатися в текст обох пісень, стає очевидно, що вони ані про схуднення, ані про гладшання. Та всі наші пісні не про те, про що здається. Якщо ж сприймати текст буквально, то сингл включає два взаємовиключних повідомлення ("Толстеть о*уенно" й "Худеть *издато").

Ми ініціювали флешмоб, бо нам цікаво, яке з цих повідомлень ближче нашій аудиторії, а також цікава рефлексія людей на тригери, які містяться в хештегах #толстетьохуенно і #худетьпиздато", — розповів у коментарі нашому виданню вокаліст гурту Альберт Цукренко.

"Люди дуже близько сприймають усе, що стосується тіла. Але це не наш варік, ми любимо все ускладнювати. Чи помітив хтось Ніцше і К’єркегора в тексті "Худеть 8издато"? "Толстеть" і "Худеть" використовуються тут як метафори", — додає другий вокаліст Вова Пахолюк.

На трек "Худеть *издато" також вийшло відео.

 

Наразі гурт працює над спільним мініальбомом з авангардистами Son Sovy.

Нагадуємо, наприкінці 2020 року ХЗВ випустили альбом "КРЯ". Також за посиланням ви можете ознайомитися із рецензією на альбом "Ctrl+Alt+Del" (2020), записаний спільно з піаністкою Олександрою Морозовою. Детальніше дізнатися про гурт ви можете в нашому інтерв’ю.

Хамерман Знищує Віруси — український гурт, який виник у 1997 році в місті Суми. Основу гурту складають Володимир Пахолюк (вокал, тексти) та Альберт Цукренко (вокал, музика). Окрім того, у гурту є концертний склад, який можна почути та побачити на живих виступах.
На рахунку ХЗВ кілька альбомів, мініальбомів та синглів. Що ж стосується їхньої творчості, то це суміш на грані: суржик, нецензурна лексика, постмодернізм, іронія та багато інших дивних складових в одному флаконі.

Хамерман Знищує Віруси у мережі:

https://www.facebook.com/HZVBAND/
https://h-z-v.bandcamp.com/
https://www.youtube.com/user/alikzubr

Матеріал для обкладинки наданий учасниками гурту