У Луцьку пройде психоделічний івент

20 липня у Луцьку стонер-фанзін Galactic SmokeHouse проводить у Луцьку концерт Lutsk Sabbath Session.

Відвідувачам організатори обіцяють "чудовий мікс психоделічного року з додатковими елементами важкості, а водночас і легкості виконання, у відповідному стані духу та тіла, що дозволять відкрити нові рамки самопізнання".

Лайн-ап:

- Weird Tales (Psychedelic hypno doom from Warsaw, PL)

Вдалий симбіоз Темної Матерії, котрий вже кілька років успішно продовжує розвивати свій потенціал та дивувати новим звуком при кожній новій зустрічі. Відвідають Луцьк у рамках Східного туру до Києва і навпаки.

- Goosła (Slavic psychedelic experience, PL/UA)

Відоама локальною віддаленістю формація, котра бере свої витоки з 2015 року та безкінечних сешнів над рідним Стирем та під стінами величної Фортеці. Після кількох турів та блукання по світу, Культ Червоного Сонця вперше матиме змогу відкрити свою музичну сутність на рідних теренах. 

- The Howling Eye (True psychedelic funk'n'roll from Bydgoszcz, PL)

Молоді, проте амбітні друїди з Півночі, завітають на Волинь у рамках спільного туру гуртів на фестиваль Electric Meadow 2019. Нестримний грув, що випромінюють ці чарівники, здатний проникнути у глибини Вашої підсвідомості та змушувати Вас навіть прокидатись з повтореннями цих звуків у голові.

- Recordie (alternative grunge wave from Lutsk, UA)

Новоспечена локальна команда з високою категорією вогненебезпечності забере Вас у мандрівку по куточках Європи та не тільки, з легким бризом хвиль Луцького Стилю!

- RAQAL (Undiscovered dark matter from Volyn Louisiana, UA)

Ракал — це вибух Наднової. Характеризується великими шматками густої грязюки прямо з маневицьких боліт, хаотично розкиданими та замерзлими у міжгалактичному просторі. Це буде їхнім першим офіційним виступом взагалі, та триватиме заледве 13 хвилин.

Концерт відбудеться у барі Zavide. Квитки можна буде придбати на вході. 

Подія у соцмережах:

https://www.facebook.com/events/401393697144841/