Гурт НастяЗникає випустив новий альбом

Київський соул гурт випустив новий повноформатний альбом "Малі сполохані звірята" за підтримки лейблу Past Future Jam.

"Я назвала цей альбом "малі сполохані звірята", бо "страшно: ми — це вже дорослі" і "ми ще зовсім діти / нам ще довго рости й маліти", а ще тому що "ми маленькі тремтливі істоти" і "ми звірята сполохані, самотні звірі", а ще через внутрішні запитання "ти звір — а кому болить?", а ще через "дрібні звіруваті зливи", і ще через безліч емоційних станів, виражених у текстах старих і нових пісень. Цей альбом пропрацьований набагато ретельніше, ніж усі попередні записи, разом узяті, але так само, як раніша творчість, він говорить про непевність, самотність, страх, навалу міста й рутини, про все крихке, гризотне, вистраждане, про все, що лишається в білому куточку списаної сторінки, в куточках очей, зморшках, ямочках, залишених світу в спонтанних фотографіях. Слухайте серцем", - розповідає про альбом вокалістка Анастасія Осипенко.

Альбом доступний на різних стрімінгових сервісах:

Саунд-продюсером альбому став Юрій Смаліус, а сам альбом записувався на студії SoundPort за участі досить великої кількості запрошених музикантів. За аранжування, зведення і мастеринг майже усіх треків відповідав той же Юрій Смаліус, а мастеринг пісні "Дій" виконала студія Metropolis (Andy 'Hippy' Baldwin). 

Авторкою усіх текстів пісень, окрім народної пісні "Осипалось листя...", та музики є Анастасія Осипенко

НастяЗникає - гурт у жанрі український соул. Починався як сольний проєкт вокалістки, гітаристки та авторки пісень Анастасії Осипенко у 2014 році. Тоді ж в акустичному форматі (з гітарою та голосом) був записаний альбом "Дієслова наказового способу". У 2015 році НастяЗникає стає фулбендом і представляє нове звучання на фестивалі Koktebel Jazz та сольному концерті в Києві. Згодом були записані кілька синглів, а восени 2017 року до гурту долучився саксофоніст і на онлайн-лейблі Ultra Vague вийшов лонгплей "Облич безліч"

Почитати рецензію на НастяЗникає – ОбличБезліч (2017) можна за цим посиланням

Склад гурту:

  • Вокал, гітара – Анастасія Осипенко
  • Рояль, синтезатори – Наталія Вовк
  • Бас-гітара, електроконтрабас, синтезатори – Юрій Шакалов
  • Ударні, перкусія – Лена Боричевська

НастяЗникає у соцмережах:

https://www.facebook.com/nastia.znykaje/
http://vk.com/nastia.znykaje
https://soundcloud.com/nastia_znykaje