Brutal Assault продав 85% квитків на фестиваль

7 - 10 серпня у фортеці Йозефов, що у Яромержі, пройде вже 24-ий метал-фестиваль Brutal Assault. Це один з найбільших метал-фестивалів у Європі, який традиційно нараховує у лайн-апі понад сотню різноманітних гуртів. 

Нагадаємо, фестиваль усередині фортеці Йозефов традиційно будує програму без акценту на хедлайнерів. Цьогоріч фестиваль представляє лайн-ап з ікон жанру, таких як Anathema, Anthrax, Carcass, Deicide, Emperor, Hypocrisy, Meshuggah, Napalm Death, Parkway Drive, Sick of it All, Sodom, Testament чи Therion, а також амбіційних Aborted, Caspian, Cult Of Luna, Decapitated, Daughters, Gorod, Jinjer, Mgła, Of Mice & Men, Thy Art Is Murder, Vulvodynia.   

Проте Brutal Assault - не тільки про метал. The Keep - Ambient Lodge (сцена KAL) представляє всі види експериментальних виконавців, live ambient або електронну музику. Неметал виконавці також з'являться на головній сцені. Там буде synthwave від Carpenter Brut і Gost, neofolk від Heilung, нойз від Godflesh, авангардний ансамбль Diablo Swing Orchestra або японські фріки Vampillia.

Окрім, власне, музики на відвідувачів чекатиме найкраще чеське пиво, різноманітна кухня (у тому числі для веганів), чіл-аут зона, горор-кінотеатр, великий метал-маркет та ще багато розваг.

Детальну інформацію щодо проживання та квитків можна знайти на офіційному сайті фестивалю. Ціна квитка зараз складає 102€ і, до слова, фестиваль продав 85% усіх квитків. 

Brutal Assault - один з найбільших метал-фестивалів у Європі. Він був створений усередині 1990-х як маленька подія в Моравії та часто змінював своє місце проведення. У 2006 році на фестиваль прибуло 7 тисяч людей, завдяки привабливій програмі у Свойшіце поблизу Пршелоуча. Рік по тому фестиваль переїхав до Йозефова, де він залишився до тепер. Останній рік фестивалю, коли вперше відбувся солд-аут, привернув до себе увагу 20 тисяч фанів з усього світу.

Нагадаємо, трохи раніше ми зробили підбірку літніх європейських метал-фестивалів, які варто відвідати.

Подія у соцмережах:

https://brutalassault.cz
https://www.facebook.com/brutalassault.cz/
https://www.instagram.com/brutal.assault