Фестиваль Brutal Assault анонсував нові гурти

5 - 8 серпня у фортеці Йозефов, що у Яромержі, пройде ювілейний 25-ий метал-фестиваль Brutal Assault. Це один з найбільших метал-фестивалів у Європі, який традиційно нараховує у лайн-апі понад сотню різноманітних гуртів. 

Нагадаємо, фестиваль традиційно будує програму без акценту на хедлайнерів, хоча у його лайн-апі з року в рік можна почути десятки всесвітньовідомих колективів, а також чимало менш відомих, але багатообіцяючих гуртів. Лайн-ап поповнюється партіями і в останній були колективи Baest, Birds In Row, Brutus, Gatecreeper, God Mother, Lost Society, Vitriol, VOLA та Wolves In The Throne Room. До того були анонсовані The Agonist, Alcest, Blood Incantation, Cattle Decapitation, Cradle Of Filth, Despised Icon, Fever 333, Gatecreeper, Katatonia, Kvelertak, Life Of Agony, Mayhem, M.O.D., Municipal Waste, Myrkur, Ring Of Saturn, Sacred Reich, Strigoi, Suffocation, Terror, Toxic Holocaust, Vader, Wormrot та ряд інших. Був анонсований, зокрема, й український дез метал гурт 1914.

Проте Brutal Assault - не тільки про метал. Щорічно на кількох сценах, яких цьогоріч буде 5, виступають різні виконавці, а також організатори готують цілий ряд атракцій для відвідувачів. Окрім, власне, музики на відвідувачів чекатиме найкраще чеське пиво, різноманітна кухня (у тому числі для веганів), чіл-аут зона, горор-кінотеатр, великий метал-маркет та ще багато розваг. Детальніше про це все ми писали у матеріалі "Чому варто відвідати Brutal Assault?".

Детальну інформацію щодо проживання та квитків можна знайти на офіційному сайті фестивалю. Ціна квитка зараз складає 106€ , але вона зростатиме. 

Brutal Assault - один з найбільших метал-фестивалів у Європі. Він був створений усередині 1990-х як маленька подія в Моравії та часто змінював своє місце проведення. У 2006 році на фестиваль прибуло 7 тисяч людей, завдяки привабливій програмі у Свойшіце поблизу Пршелоуча. Рік по тому фестиваль переїхав до Йозефова, де він залишився дотепер.

Brutal Assault у соцмережах:

https://brutalassault.cz
https://www.facebook.com/brutalassault.cz/
https://www.instagram.com/brutal.assault