Cat Inside випустили перший альбом

Севастопольська арт-панк/нойз-рок команда нещодавно випустила свій перший і останній повноформатний альбом "Rewind". Робота над ним велася ще з 2014 року.

Cat Inside — севастопольська арт-панк/нойз-рок команда, що була активною у 2008-2011 роках. За кілька років існування гурт встиг виступити з фестивальними сетами та дати сольні концерти у багатьох містах України та видати дебютний ЕР "Cat Inside" (у складі спліт-релізу). Двоє з трьох учасників гурту у 2010 році заснували інді-лейбл Prick Records.

Тріо воскресло з небуття у 2014 році заради трьох сесій на студії Seraton.In у Севастополі. Десять треків було зафіксовано на касетну портастудію Tascam 424MK3, а у 2015-2018-му відбулися додаткові сесії запису та зведення/майстеринг від продюсера Олександра Чабаненка. Врешті альбом "Rewind" побачив світ 25 січня 2019 року.

"Rewind" — різноплановий повноформатник, до якого увійшов неопублікований концертний матеріал останніх місяців діяльності Cat Inside. У релізі відображено наше захоплення панк-роком, пост-хардкором і арт-роком, а ще — гранжем, фолком, фузовим стоунером, новозеландським тві-попом і фільмами категорії "Б", - пояснюють музиканти.

Cat Inside у соцмережах:

https://catinside.bandcamp.com/album/rewind
https://soundcloud.com/prickrecs/sets/cat-inside-rewind
https://www.facebook.com/catinsideband/
https://vk.com/catins