Complete! повернулися із новим синглом

Івано-Франківський punk rock гурт презентував нову композицію та відео "Chore". Це перший сингл команди після альбому, який вийшов на початку минулого року. 

Запис та зведення пісні робили на студії Frost Magnetic Rec.

"Локдаун дуже гнітюче на нас вплинув. За рік ми не написали жодної пісні. Ми спробували в ролі басиста нашого луцького друга Андрія Корчагіна, але після запису цієї пісні він зрозумів, що на відстані нормальних стосунків не може бути й покинув гурт", — розповів у коментарі нашому виданню вокаліст/гітарист гурту Назар Назарук.

Концепція треку — локдаун та його наслідки.

"Chore" (битовуха), можливо, не дуже репрезентативна пісня для майбутнього релізу. Інші треки поки що виходять більш хардкорні. Вона про нас справжніх, про нудьгу і про те, як ми віддаляємось один від одного, перебуваючи в одних стінах. Про локдаун, який зводив нас із розуму, коли не було роботи, побутові конфлікти, відчуження і про те, чого ми боїмось", — додає музикант.

Над обкладинкою та відео музиканти працювали самостійно.

"Була ідея показати максимально справжній побут без прикрас. Текст пісні такий чесний, і не хотілось, щоби він був у дисонансі з якимись постановними кадрами. Зйомки відбувалися вдома в кожного з нас (на той момент нас ще було 3-є). Тож ми знімали, хто як живе, усі ці буденні речі. Про ремонт і проблеми з каналізацією — чиста правда. Останній рік мене регулярно топлять сусіди, й нехай про це дізнається весь світ", — коментує Назар.

Наразі гурт функціонує як дует, варіантів, кого взяти на місце бас-гітариста, у музикантів немає.

Нагадуємо, на сайті є низка матеріал про гурт:

Complete! — івано-франківський fast melodic punk гурт створений у 2017 році учасниками Avalanche Breakdown, Folksy Junky та Fifty/Fifty. Дискографія нараховує два мініальбоми та один LP.

Complete! у мережі:

https://complete.bandcamp.com/releases
https://www.instagram.com/complete_band/
https://www.facebook.com/completepunkrock/

Фото надані гуртом