Люсі повернулася з новим кліпом

Українська виконавиця раптово з'явилася зі своїм дебютним відео "Досить" ще у березні минулого року. Наступна її робота -  "Марія Магдалина" вийшла  аж у вересні, тобто через півроку. Після її виходу дівчина знову зникла і тривалий час від неї не було жодних новин або релізів. І от днями у мережі зявився третій кліп Люсі на пісню "Ной". 

Мова йде про того самого біблійного Ноя, який будував ковчег і рятувався під час всесвітнього потопу. Його історію ми бачимо у титрах. Щоправда, не все так просто. Як йдеться у коментарі Люсі до відео, "прямих алюзій до релігії тут немає. Ной - це моя Біблія. Я сама - Ной без ковчега, бо всі дикі звірі живуть у мені". 

Знімався кліп у трьох містах, а саме києві, Копенгагені та Самуї (Таїланд). Розпочинається відеоподорож на Укрзалізниці, у старому радянському потязі, і продовжується у Копенгагені на станції, залитій червоним світлом. "Я зайшла у потяг, щоб втекти від потоку людей, але вони знаходять мене навіть у темряві". Передозування образами відбувається вже у Самуї. Величезна гама кольорів, сміття навколо, сміття у головах місцевих. Виглядає наче безкінечна відеогра з рожевими велосипедами. Від ночі до ночі Люсі наче наземна тварина, на яку полюють камери. "Все на землі, що вміщувало подих мого колишнього життя, померло". 

Над текстом пісні та над режисурою відео вже традиційно працювала сама ж виконавиця. Музику для треку написав Данило Сенічкін, який також є автором електронного проекту Bejenec

До слова, трек "Ной" увіде до майбутнього альбому Люсі, який отримає назву "Марія Магдалина". Попередній його продаж стартує вже скоро. 

Почути Люсі наживо можна буде на одеському Гешефті 7 липня. 

Люсі у соцмережах:

https://soundcloud.com/lucimuz
https://vk.com/luciii
https://www.facebook.com/lucimuz
https://lucimuz.bandcamp.com/