Маргарита Кулічова дасть майстер-клас по роботі зі звуком

НЦТМ ім. Леся Курбаса запрошує приєднатися до навчання на короткому курсі по роботі зі звуком та обладнанням у сценічному просторі. Курс проводить Маргарита Кулічова – композиторка, саундпродюсерка, виконавиця (aka Grisly Faye) випускниця Moving Academy for Performing Arts (NL) та студентка магістерської програми університету Kino Eyes (PT).

Завдання майстер-класу – отримання базових навичок слухання, аналізу та роботі зі звуком.Програма розділена на 3 частини – запис, відтворення та моделювання звуку в різних просторах. Проводитиметься усе це дійство протягом 1-3 червня.

Перший день майстер-класу присвячений слуханню та визвучуванню робочого театрального простору. Учасники будуть ознайомлені з базовою термінологією, технічними параметрами та видами обладнання. Досліджуватимуть акустичні особливості приміщення. Другий робочий день буде присвячений накопиченню власного аудіо матеріалу та розробки звукоряду для короткого етюду. У фінальний день майстер-класу учасники працюватимуть із програмним забезпеченням. Значна увага буде приділена постпродакшену записів та формуванню робочого проекту для відтворення в різних технічних умовах та просторах.

Майстер-клас розрахований на 5-7 чоловік, а його вартість для однієї людини складе 700 гривень. Для участі у майстер-класі необхідно мати: навушники, диктофон, леп-топ із програмним забезпеченням для обробки звуку (Ableton Live або інші) та приготувати коротку презентацію про себе та свою діяльність в довільній формі.

Деталі участі шукайте в офіційній спільноті заходу: 

https://www.facebook.com/events/2165896780298085/