Grisly Faye перевидала дебютний сингл

Українська виконавиця переосмислила свій перший сингл "Fall For Me". Трек отримав не лише нове звучання, але також і анімаційне відео. 

"Новенька свіженька і сповнена любові анімація вже чекає на вас. Ціла історія про Grisly Faye в одному відео. Впізнаєте образи?

Ніжно люблю Марину Кізілову. Вона показала мені нове бачення пісні та спонукала перезаписати її ще раз. Ці прекрасні образи, ця ніжність, ці тонкі лінії, ця гра з музикою", - розповідає Маргарита Кулічова, авторка проекту. 

Зі зведенням і мастерингом треку дівчині допомагав Юрій Буличев (Monotonne, Hi5 Studio).

До слова, робота над відео тривала понад півтора року. 

Музика Grisly Faye - експериментальна електроніка з модним басовитим звучанням і яскравим синтезом, побудована на filed recording і glitch-звуках, де можна з легкістю почути елементи IDM, ambient і trip-hop. І завжди яскраві сценічні образи Маргарити Кулічової, як результат колаборації з українськими дизайнерами, серед яких Олена Голець, Яся Хоменко, Катя Беслік, Поліна Веллер, Finch, UNGU і інші.

Навесні 2014 року в Варшаві розпочалася історія Grisly Faye. Через півроку з'явився дебютний сингл «Fall for Me», а в грудні 2014 на лейблі AZH Music вийшов перший EP "Drown". Рецензію на нього можна почитати за цим посиланням.

Grisly Faye у соцмережах:

Youtube: https://www.youtube.com/user/grislyfaye
Soundcloud: https://soundcloud.com/grisly-faye/
Twitter: https://twitter.com/GrislyFaye
Instagram: http://instagram.com/grislyfaye
Facebook: https://www.facebook.com/grislyfaye
VK: https://vk.com/grislyfaye