Jinjer випустили новий лайв

Український гурт представив нове відео на трек "Bad Water" з альбому "Cloud Factory", який буде перевиданий лейблом Napalm Records уже в лютому. Цього разу мова йде про лайв, а не про лірик-відео.

У описі нового лайву музиканти розповіли, що в 2017-му відіграли 85 концертів у Європі та Азії, однак одним із головних своїх виступів вважають київський, де вони були на розігріві у гурту Twelve Foot Ninja. 

Відео знімалося у клубі Sentrum, який, нагадаємо, вже припинив діяльність. А сам трек Jinjer  називає одним з найкращих, що був зіграний наживо і записаний у хорошій якості, вперше за участі ударника Влада. 

Нагадаємо, перевидання  "Cloud Factory" уже доступне для попереднього замовлення на дисках та вінілі. Офіційна дата виходу оновленого "Cloud Factory" - 16 лютого 2018 року. 

Jinjer — український метал-гурт, заснований у 2009 році в місті Горлівка, Донецької області. З моменту існування група випустила два повноформатні альбоми, один EP та декілька кліпів. Останнім часом команда працює зі всесвітньовідомим лейблом Napalm Records.У липні 2016-го гурт Jinjer офіційно видав свій другий повноформатник "King of Everything". А вже у грудні гурт отримав звання кращого українського метал-колективу за версією премії BUMA.

Jinjer у соцмережах:

Facebook: https://www.facebook.com/JinjerOfficial
VK: https://vk.com/jinjer_metal_band
Bandcamp: https://jinjer.bandcamp.com/
Soundcloud: https://soundcloud.com/jinjermetal