Hands of Saturn ділиться пророчим альбомом

Днями експериментальний проєкт Hands of Saturn видав свій дебютний повноформатний альбом "Króv – Tse Vsʹohó Lyshé Molokó Svitu", доступний також на касетах.

Над матеріалом артист Pierrot працював більше року, відколи вперше почув звук живого органу в київському костелі.

"Повернувшись, я одразу схопився за синтезатор. Пізніше я усвідомив, що це саме те, що я шукав у музичному плані, тож я почав роботу над повноцінним альбомом вже під концептуальнішою назвою Hands of Saturn", – розповідає Pierrot Неформату.

Раніше цей проєкт мав назву Toxic Misanthropy, під цим іменем музикант випустив пробне демо "Social Cancer" на власному лейблі Pierrot Art Productions. Про бажання видавати музику як Hands of Saturn виконавець вже розповідав Неформату тут

За словами артиста, альбом має апокаліптичну концепцію, замішану на пророцтвах самого виконавця, есхатології та окультній філософії. Також в альбомі присутні тонкі метафори та відсилки, зумисно подані в гротескній формі.

"Хоча альбом цілісний, варто все ж виділити перший та останній треки. На останньому присутній гостьовий вокал Vordb (ex-LLN). Найцікавіше, що Vordb, коли ще не знав всієї суті альбому, торкнувся теми пророцтв у своєму тексті пісні, написаному французькою. Мене це дуже здивувало, бо в самого бували видіння, що збувалися."

Також пророцтво, як запевняє музикант, міститься в композиції "23", записаній с Ельтимірою, і про його значення ми маємо дізнатися вже скоро.

Всі процеси запису та створення Pierrot подолав самостійно, також він сам працював над усім оформленням та обкладинкою. Єдине – цього разу виконавець запросив для запису сесійного ударника.

"Залучення сесійного ударника було, на жаль, необхідністю. Але в майбутньому я планую засвоїти бластбіт та запрошувати драмера виключно на концертах. Ми чудово ладнаємо, але я звик все робити сам."

Над обкладинкою виконавець працював довго й дійшов до форми своєрідного ребуса. Щоправда, його розгадка теж доступна не кожному…

Hands of Saturn – експериментальний проєкт виконавця Pierrot, засновника лейблу Pierrot Art Productions та низки проєктів: Paysage De Nuit, Funeral Tormently, Toxic Misanthropy, L'Existentialisme Noir. Наразі в дискографії проєкту повноформатний альбом "Króv – Tse Vsʹohó Lyshé Molokó Svitu".

Hands of Saturn в мережі:

https://www.instagram.com/hands_of_saturn/

Фото обкладинки – Instagram виконавця