Lybid_1 видали мініальбом у стилі старої школи

Нещодавно експериментальний рок-гурт Lybid_1 видав дебютний ЕР "DODOMU", на якому шукає власне унікальне звучання.

"Наш ЕР – це таке собі повернення супутника Lybid_1 додому, до витоків, а в нашому випадку – до витоків музичних уподобань та мелодійних натхнень, які формувалися під саунд улюблених рок-гуртів", – розповіли музиканти Неформату.

Цей реліз виконавці записали "у стилі старої школи", за технологією Мартіна Хеннета (ред. британський музичний продюсер), витративши на це декілька місяців у 2021 році, на кіностудії Олександра Довженка. 

 

"Ми перебуваємо у постійному пошуку спільного резонансу і балансу між напрямками та жанрами, ми комбінуємо ліричний вокал та рокове наповнення, експериментуємо в нашому звучанні та насолоджуємося гуртами, які залишилися в історії музики назавжди."

Обкладинку для альбому виконав гітарист гурту Олексій, використавши мазок Гілмора.

У планах гурту купа речей: тур Україною, створення кліпів, участь у перформансах, спільні записи з іншими артистами, великий альбом наприкінці року та багато гучних концертів і вечірок на їхній студії, що на кіностудії Довженка.

До речі, найближчий концерт-презентація гурту відбудеться вже 26 лютого, про деталі можна дізнатися від самих виконавців у їхньому Instagram.

Lybid_1 – київський новостворений експериментальний гурт, який виник внаслідок виступу на домашній новорічній вечірці у 2019 році. Вже у 2021 році музиканти почали складати повноцінний сет із пісень та інструментальних композицій, із чого постав їхній дебютний мініальбом "DODOMU".

Склад гурту:

  • Марія Іващенко – вокал, перкусія
  • Нікіта Галич – бас-гітара, ритм секція, синтезатори
  • Олексій Лелюх – гітара, синтезатори

Lybid_1 у мережі:

https://www.instagram.com/lybid_1/
https://open.spotify.com/album/3h7WwHooIbnFZf71faYTTC
https://music.youtube.com/playlist?list=OLAK5uy_knLoG-oiYzpjZVPc5SzmxMCV...

Фото обкладинки – надали виконавці