0%Mercury прочинили завісу свого майбутнього альбому

Минулої неділі харків’яни 0%Mercury презентували сингл "Once More With Feeling", що буде частиною майбутнього альбому гурту й вже дає уявлення про нього.

"Якщо під час запису EP "Stump" ми дуже експерементували с варіантами запису і звучання: живими/прописаними барабанами, реампленими/ламповими/ VST гітарами, різними варіантами накопичення інструментів тощо, то з "Once More With Feeling" ніяких несподіванок вже не було. Ми чітко знали, що і як хочемо робити, вже йшли протоптаною доріжкою", – розповіли музиканти Неформату.

Музиканти займаються новим матеріалом вже півроку, тому вирішили підживити аудиторію часткою своїх напрацювань. 

Під час запису нової музики гурт якраз переживав заміну ударника, й аби не залишитися без "живого" інструменту, музиканти запросили для запису барабанів Дмитра Кіма. Також Дмитро звів цей трек.

Щодо атмосфери та лірики – на це вокалістку гурту надихнув культовий вампірський серіал.

"Спочатку хлопці створили інструментал і я, почувши його, одразу зрозуміла про що саме буде цей трек. Текст з’явився дуже швидко. Це мое бачення головного поганця з одноіменного епізоду "Баффі – переможниця вампірів", точніше, моя спроба перетворитися на цього злодія на декілька хвилин. За сюжетом епізоду-мюзиклу "Once More, with Feeling", Демон Світ прийшов до міста Санні Дейл, де змушував людей танцювати, щоб так вони висловили свої спражні почуття. Звучить дуже весело, але ці нестримні танці так запалюють, що деякі мешканці міста помирали від самозаймання! Цей епізод один із найулюбленіших для мене, а його OST вже багато років у моєму плейлисті", – поділилася Олена.

Обкладинку для альбому намалював Іван Степаненов, на роботи якого музиканти випадково натрапили в Інстаграмі. За їхніми ж словами, там є що порозглядати в деталях.

У планах гурту випустити альбом вже наступного року, зняти кілька відео та, звісно ж, виступати на найзапальніших концертах та майданчиках, до яких вони тільки зможуть дотягнутися!

0%Mercury – харківський металкор гурт, що був заснований у 2016 році. Дискографія нараховує два мініальбоми та декілька синглів.

0%Mercury в мережі:

https://soundcloud.com/zeropercentmercury
https://www.facebook.com/ZeroPercentMercury/
https://zeropercentmercury.bandcamp.com/
https://www.youtube.com/channel/UCn-mpVD5e4X1MtzkBMkJ1hg

Фото обкладинки – Facebook виконавців