Еміль Асадов продовжує присвячувати нові релізи близьким

Одеський ембієнт музикант випустив мініальбом "A Home No Longer Exists" за сприяння київського лейбла Standard Deviation.



Саме на запис музикант витратив чотири дні. Над мастерингом працювали звукорежисери лейбла.

"Не вмію писати без концепції. Це музика про моє дитинство разом із мамою та сестрами. Реліз називається "A Home No Longer Exists", він названий на честь спогадів про моє дитинство, про батьківський дім, де я провів прекрасний час свого життя зі своїми сестрами, а потім ми випадково спалили його. Кожен трек починається зі слова "Anamnesis", що означає спогад, анамнез про певну подію або річ.

Так композиція "Robot" присвячена моїй улюбленій іграшці дитинства, а "Invented Language" — про наше спілкування із сестрами вигаданою мовою. "Mother's voice" — це спогади про голос моєї матері, коли ми тікали із будинку, що палає", — розповів у коментарі нашому виданню Еміль Асадов.

Над обкладинкою працював візуальний художник Delphine Lejeune.

Також автор розповів нам про співпрацю із лейблом:

"Standard Deviation почули цей альбом, а потім трансляцію на 20ft radio та мій виступ на Puma Mirage Camp від видання Don’t Take Fake та запропонували співробітництво, а я натомість давно шукав приводу написати альбом про моїх сестер — Ельміру та Сабіну".

Нагадуємо, раніше ми писали про альбом "Youdlar Yurdu", присвячений батькові артиста.

Emil Asadow — сольний ембієнт проєкт одесита Еміля Асадова, учасника Digital Himalayas, Rudnic Ore та Potreba group, заснований у 2021 році. Дискографія нараховує два мініальбоми — один виданий за сприяння одеського лейбла експериментальної музики система, інший — за Standard Deviation.

Emil Asadow у мережі:

https://www.facebook.com/asadowemil/
https://www.instagram.com/emil_asadow/
https://standard-deviation.bandcamp.com/album/a-home-no-longer-exists

Матеріал для обкладинки наданий автором