Обрій випустили новий сингл та анонсували збірку

Ужгородський death metal гурт презентував сингл "Країна ментальних калік", записаний спільно з вокалістом київського бітдаун хардкор гурту True Tough, та анонсував однойменну збірку.

Збірка підсумовує восьмирічну діяльність гурту та містить усі композиції, що вийшли за цей період, серед яких новий сингл "Країна ментальних калік".

"Пісня про пересічного громадянина України, який вибирає не головою, а дупою, ненавидить ближнього, сере собі під ноги. На жаль, цей типаж досить часто зустрічається серед наших людей. Текст писала Ярина Денисюк (екс-Гніт), тому там присутня її фірмова фішка фіксації на конкретних речах. Наприклад — шматки з новорічної промови Зеленського, звідки вийшла фраза "какая разница" чи напади мешканців Нових Санджар на людей, яких евакуювали з Китаю і які мали пересидіти карантин у місцевому санаторії", — розповів у коментарі нашому виданню вокаліст гурту Микола Мага.

Наразі гурт накопичує новий матеріал. Декілька синглів планують випустити восени.

Збірка "Обрій" вийде 2 липня, наразі її можна предзамовити за посиланням. Офлайн презентація відбудеться в Києві на дводенному заході Povniy Rozyob.

Нагадуємо, навесні гурт випустив трек "Чорні ешелони". Ознайомитися детальніше із музикантами ви можете в нашому інтерв’ю.

Обрій — ужгородський дез-метал гурт, створений у 2013 році. Дискографія нараховує два мініальбоми, лайв, спліт з Soulrest та декілька синглів. На звучання гурту вплинули такі колективи як Bolt Thrower, Morgoth, Asphyx, Mangled Tosos, Gorefest тощо.

Обрій у мережі:

https://obrij.bandcamp.com/releases
https://www.facebook.com/obriymetaluzh
https://www.youtube.com/channel/UCjQvt6W9SSXlbMknsrLxOwA
https://www.instagram.com/obrij_metal/

Фото обкладинки — Ярина Денисюк