Проєкт Del Cano презентував подвійний сингл про капуцинів та ніхондзару

Одеський chillwave проєкт презентував подвійний сингл "Supēsumonkī (スペースモンキー)" за сприяння лейбла Kysla Records.

Робота над релізом тривала упродовж двох місяців. Над усіма процесами, від накопичення матеріалу до запису, зведення та мастерингу, засновник проєкту Сергій Вовк працював самостійно.

"Мене надихали космічні програми та мавпи, примати, наші родичі. Спостерігаючи за мавпами, здебільшого за японськими макаками (ніхондзару) та чіпкохвостими капуцинами, я зрозумів багато про нас, про людей.

Якщо мавпи — це діти (еволюційно), то ми, мабуть, підлітки еволюції (ну точно не фінальний її результат). Підлітки, які прагнуть залізти на чуже або просто незнайоме подвір’я (Марс), або слідувати таємничою й новою стежкою (космічна програма загалом). Тоді як інші підлітки/однолітки бавляться вдома (на Землі) у фашизм, будь він лівий або правий. Категоризація й загальна істерія", — розповів у коментарі нашому виданню Сергій.

Обкладинку створила художниця Марта Мартишин.

Разом із презентацією синглу, автор випустив відео на трек "Red Sands".


Нагадуємо, торік у проєкту вийшов ЕР "Trans Port" натхненний "київським метро, одеськими трамваями та львівською залізницею". Також, за посиланнями, ви можете ознайомитися з рецензіями на цей альбом та "Espora" (2017).

Del Cano — студійний ambient/electronic/chillwave проєкт, створений Сергієм Вовком у 2014 році як "саундтрекова платформа" для власних фільмів. Жанрово творчість охоплювала різноманітну музику — від постпанку, до шугейзу та ембієнту. Останні релізи виходили за підтримки лейбла Kysla Records.

Del Cano у мережі:

https://www.facebook.com/jsdelcano/
https://soundcloud.com/sergiy-vovk-773855919
https://kyslarecords.bandcamp.com/album/trans-port