r.roo видав свій анонсований альбом

Вчора електронний проєкт r.roo видав альбом під назвою "enough". В ньому об’єдналися композиції, написані для наповнення творчого простору.

Засновник та автор музики r.roo, Андрій Симонович, видав альбом на власному лейблі LONO.

"Завданням музиканта було наситити звуковий простір "КРОВ" спокійною безперервною музикою, щоб відвідувачі могли абстрагуватися від гнітючої повсякденності, сидячи за піалою чаю та подумки розчиняючись у помірних саундскейпах. На жаль, цей простір так і не зміг відчинити свої двері для аудиторії, саме ж приміщення постраждало ще в перші дні російського вторгнення", – йдеться в пресрелізі.

Андрій продовжує рухатися в обраному напрямку звучання, хоча, за його ж словами, підмішує в музику нові підходи та жанрові елементи.

І хоча ескапічний альбом не прозвучав у стінах харківського арт-простору "КРОВ", де в останні роки працював Андрій, музикант все ж висловлює надію, що той допоможе людям "не втрачати свою особистість, залишатися спокійними та чуйними один до одного".

r.roo – проєкт українського композитора та музиканта Андрія Симоновича. У 2011 році Андрій випустив свій перший альбом. Загалом він написав більше 30 альбомів та EP, випускався на таких лейблах, як Tympanik Audio, Audiotrauma, Abstract Reflections, Raumklang Music. З 2015 року випускає релізи на власному лейблі LONO rec.

r.roo в мережі:

https://www.facebook.com/rroo.idm

Фото обкладинки – Facebook виконавця