Beyond the Circle випустили дебютний трек та відео

Ізмаїльський гурт презентував дебютну композицію "Lost within the stars" та однойменне відео.

 

Накопичення та запис матеріалу відбувалися на домашній студії гурту. Зведення та мастеринг робив Олексій Звєрєв на Zverev Studio.

Концепцію треку музиканти приховали у відео:

"Безперечно, трек має свою тематику, сенс та концепцію, котра була перекладена на відео. Ми не хотіли обмежувати слухача у сприйнятті та думках, нехай кожен знайде в цій пісні щось своє", — розповів у коментарі нашому виданню гітарист гурту Юрій Сивков.

Над обкладинкою та відео працював режисер Микола Чумак.

У найближчому майбутньому гурт планує зібрати повноцінний склад, випустити нову композицію та завершити роботу над альбомом.

Beyond the Circle — ізмаїльский дез/дум гурт, створений у 2020 році колишніми учасниками Embrace of Silence Юрієм Сивковим та Ігорем Журжею. Наразі, як сесійні музиканти до гурту входять басист Олександр Чернецький та ударник Владислав Фатхулін. Дискографія нараховує поки що один сингл. До випуску готується повноформатний альбом.

"Точно можу сказати тільки, що новий реліз буде іншого характеру, в ньому буде відсутня така складова як doom metal. Ми спочатку планували відійти від цього стилю, оскільки 10 років вже присвятили йому в гурті Embrace Of Silence і випустили 3 повноформатні альбоми. Хочеться спробувати себе в чомусь новому, адже для цього і створюються нові проєкти. Але, безумовно, це буде metal музика. Це те, що нам подобається слухати та складати, в першу чергу", — додає Юрій Сивков.

Beyond the Circle у мережі:

https://www.youtube.com/channel/UCzzDU3SpRrraJLE-ghzHhTg?view_as=subscriber
https://www.facebook.com/groups/1762399167259663
https://beyondthecircle.bandcamp.com
https://soundcloud.com/user-685930412