Prah випустив дебютний EP

Новоспечений український black metal гурт презентував дебютний мініальбом "ЕР 1", що вийде за підтримки лейблу Surrogate Rec. у форматі касет. 

Робота над створенням альбому почалася у березні 2020 року. Більшу частину роботи Костянтин Орел, вокаліст та гітарист гурту, робив власноруч на домашній студії. Також над альбомом працювали Валерій Скорженко (бас-гітарист Risin Sabotage) та Володимир Приходько, останній займався зведенням та мастерингом релізу.

"Немає ніякої концепції. Просто були записані пісні та під них створений текст. Це літературні образи без будь-якого зв’язку з реальністю", — розповідає в коментарі нашому виданню Костянтин.

Над обкладинкою працював молодий художник Dead Wizard. Дизайном займалися Олексій Помінчук спільно з власником Surrogate Rec. Тарасом Шишичуйським. 

Наразі Prah працює над новим мініальбомом. 

Prah — блек-метал гурт, утворений у 2019 році під початковою назвою Sloth Ston. Наразі склад гурту нараховує трьох людей: Костянтин Орел (вокал, гітара, тексти та програмування ударних), Валерій Скорженко (бас-гітара) та Володимир Приходько (зведення та мастеринг).

Prah у мережі:

https://www.facebook.com/PRAHBLACKMETAL