Юрій Бондарчук презентував новий сингл

Український музикант представив другий за останній місяць злободенний сингл "Пісня 551".

Трек було створено за сприяння колишніх учасників oh, deer! - Саши Єленевського та Аркадія Зимбіцького. Перший створив біт, другий відповідав за звук.

У коментарі нашому виданню Юрій Бондарчук розповів про концепцію синглу:

"Люди, що не мають часу на фейсбук, черпають тренди зі щотижневих випусків "Полет нормальный" чи "#@)₴?$0". Десь на таку ж функцію запрограмована "Пісня 551". Якщо ви щойно повернулися з мовчазного ретріта або самоізоляції, цей трек швидко введе вас у курс справ".

Зображення для обкладинки малював Stan Ibrahim, львівський художник та вокаліст хардкор гурту Mauser.

Нагадуємо, у квітні цього року Юрій Бондарчук випустив мініальбом "Про що ми насправді говоримо, коли говоримо про любов", рецензію на котрий можна прочитати тут. Через місяць після виходу EP музикант презентував сингл "Арсен Аваков", у якому, як можна здогадатися з назви, йдеться про чинного міністра внутрішніх справ.  Це — переосмислення композиції "The Guns of Brixton" британських панків The Clash.

"У пісні згадується про "незамінність та ефективність" міністра, який пережив три уряди — Яценюка, Гройсмана, Гончарука й залишається на посту при Шмигалі — в час, коли людям "шиються діла", Аваков зловтішається", - йшлося у пресрелізі виконавця.

Юрій Бондарчук — учасник нині недіючого гурту oh, deer! та поетичного проєкту Резидент. У 2018 році створив новий spoken word проєкт. Згодом до нього приєднався Сергій Воронов, учасник гурту Зэ Джозерс, який став постійним саундпродюсером проєкту.

У червні минулого року Юрій Бондарчук випустив альбом "Екзиль" (рецензія). Дебютний мініальбом "Вдень і вночі" музикант випустив у червні 2018-го, а восени того ж року вийшов його другий мініальбом "Чорне дзеркало" (рецензія).

Юрій Бондарчук у мережі:

https://www.facebook.com/uriy.bondarchuk
https://soundcloud.com/yuriibondarchuk