Американо-український гурт Piel презентував нове відео

Інтернаціональний електроклеш/психоделічний рок/брит-поп колектив Piel, у складі якого, є українець Єгор Митрофанов (Dance party. Dance! Dance!), нещодавно випустив нове відео на трек "Feel This Awe", знімкуванням котрого займався Артем Пронов (Slippy Inc). 

 

У коментарі нашому виданню, вокаліста Тікі Льюїс розповіла про особливості створення пісні:

"Feel This Awe" була створена багато років тому, в будинку бабусі басиста Джоуні (Jawnee) у Лос-Анджелесі. Я створила партію басу та написала текст про мої стосунки з сестрою. Джоуні та інші спродюсували решту. До речі, у цій версії звучать барабани, що були записані наживо в Харкові під час одного із наших виступів".

Тікі додає, що в пісні йдеться про здатність співпереживати та турбуватися про інших, навіть коли йдеться про біль. 

"Навіть у найважчі часи ти все ще знаходиш любов. Насправді, ти любиш ще сильніше", - розповідає Тікі.

Процесом фільмування керував відомий український концертний фотограф та відеограф Артем Пронов протягом спільного туру Dance party. Dance! Dance! i Piel, що відбувся у вересні 2018 року. Артем був вражений виступами американців та їхнім мініальбомом "44". Щодо своєї роботи він каже наступне:

"Відео цілком передає усе те світло, яке лилося з хлопців і від неймовірної Тікі, особливо. Кліп був готовий ще півтора року тому, але був приурочений до наступного релізу, тому чекав свого часу. Це, до речі, був останній кліп, до того як я, нарешті почав сам монтувати, і це була прекрасна завершальна точка. Тому що Андрій Здаров та Шах Таліфта усе дуже красиво і максимально танцювально розклали та помалювати. Я коли днями кліп переглядав вперше з того часу, реально пританцьовував і сподіваюся не я один".

Щодо планів, колектив хотів би співпрацювати з Dance party. Dance! Dance! та Іваном Дорном. Цьогоріч Piel планує випуск нових синглів, зокрема колаборацію з виконавцем Cisco Deluna. Майбутній реліз уже має назву "Kid tested Mother approved" і присвячений матері Тікі.  

Гурт Piel було створено в Лос-Анджелесі 2005 року силами Тікі Льюїс та Пітера Атанасоффа. Дискографія нараховує два альбоми "Piel 44" та "Tiki Leaks". Серед інфлюенсерів гурт називає Sade, The Verve, Whitney Houston, Amel Larrieux, INXS, The Police та інших.

Piel у мережі:

https://www.instagram.com/pielmusic/
https://www.facebook.com/pielmusic

Фото Артема Пронова