Гурт Kadaitcha випустив новий альбом

Новокаховський індастріал проект представляє новий альбом "Southern Phlegm". Реліз вийшов на касетах за підтримки лейблу Sentimental Productions.

"Вийшовши на стику декількох концепцій, цей альбом, мабуть, є найбільш автентичним для наших місць і пейзажів, від піщаних вітрів до резонуючих підземних комунікацій; "ехо у моїй затемненій свідомості" і майже нескінченні розриви в танцях лисиць; Південні українські джунглі, а за ними — агресія полювання на вбивцю. Можна почути фрагментовані промови вісника психічного тоталізму і повернути глухі вуха на звук крил сови у темряві. Чорна убога ненаситна тінь, танець і переслідування, ніколи не закінчуються. Сієста, коли все зовнішнє підіймається і заглядає прямо у ваші порожні широко відкриті очі. Флегматичне святотатство під смолистим Сонцем", - йдеться в описі альбому. 

Альбом вийшов обмеженим тиражем в 30 звичайних копій та 10 арт-боксів з білими касетами. 

Kadaitcha — проект Юрія Самсона та Андрія Кожухара. Вміло поєднуючи індастріал, нойз, дрон та дарк-ембієнт, вони сплавляють ці піджанри у єдине ціле. "Corpus Caeli" — дебютний повноформатний реліз новокаховчан, який вийшов у 2016 році. Далі був випущений другий альбом "Urban Somnambulistics" (2017). Детальніше про гурт можна дознатися зі статті "Відзвуки Каховської ГЕС".

Почитати рецензії на альбоми гурту можна тут: 

Kadaitcha - Corpus Caeli (2016)
- Kadaitcha - Urban Somnambulistics (2017)

Kadaitcha у соцмережах:  

https://kadaitcha.bandcamp.com
https://www.facebook.com/kadaitchamusic