Юрій Самсон написав музичну п’єсу

Нещодавно електронний виконавець Юрій Самсон випустив п’єсу "Inmostones". Вона вийшла на лейблі спротиву "I Shall Sing Until My Land Is Free".

Над цією музикою виконавець працював упродовж чотирьох місяців, а почав під час російської окупації Нової Каховки.

"Вона базується на великій кількості звуків природнього й домашнього походження, записаних у польових умовах: різних виробничих процесів, кори дерев і залізних деталей", – розповідає Юрій Неформату.

Окрім цього Юрій використовував синтезатори й семплерні замальовки.

У цьому доробку виконавець передає свої погляди на світовий уклад, а також закарбовує ту життєву зміну, яку нещодавно пережив.

"У мене є теорія, що цей світ не такий, як здається – що він насправді є купою великих округлих сірих каменів. У деякі моменти можна навіть почути, усвідомити як вони перевертаються та стикаються між собою. На час [підготовки альбому] моє місто захопили російські окупанти, життя вкрай змінилось – переоцінилися досить звичні речі, як-от комфорт, соціалізація, страх, звук, смерть. Дещо усвідомлене й обжите пішло назавжди. Мене ця пустота, здається, підштовхнула до спроби почути, зафіксувати, що скажуть оті потаєні камені", – додає він.

Зараз Юрій продовжує писати музику й планувати майбутнє проєктів, до яких причетний. За його сподіваннями, невдовзі ми почуємо щось нове від Kadaitcha, Osfill Klayse і, можливо, його сольних формацій.

Юрій Самсон у мережі:

https://www.facebook.com/yurii.samson

Фото обкладинки – надав виконавець