Кривий Ріг випустив злободенний ЕР

Нещодавно нойз-проєкт Кривий Ріг видав мініальбом "242", в якому переказав слухачам свій емоційний стан.

Засновник проєкту Олексій почав працювати над матеріалом ще взимку 2021 року, вже коли особисто відчував острах від ескалації конфлікту з Росією.

"На жаль, всі пісні пройняті негативом та відчаєм від очікування війни", – ділиться Олексій із Неформатом.

Більшість пісень йому вдалося завершити до 24 лютого, але одна таки залишилася недоробленою станом на рокову для України дату. Тим не менш, вже в екстремальних умовах, виконавець завершив почате, самостійно зробив міксинг та видав ЕР.

Обкладинку для мініальбому виконав художник та тату-майстер Роман. За словами виконавця, на ній зображено "те, що відчуває зараз майже кожне місто України – ракенті удари та руйнування від них".

До речі, до придбання доступні ліногравюри із цим малюнком. Виручені з їхніх продажів кошти уможливлять вивезення поранених людей до лікарень, детальніше тут.

Кривий Ріг – експериментальний нойз проєкт, який створив Олексій Науменко (X-Box Murder, Кат, Wormitorium) у 2021 році. Дискографія нараховує один ЕР, до випуску готується повноформатний альбом. Серед своїх інфлуенсерів автор вказує Esplendor Geometrico, Alberich, Pan Sonic та Deutsch Nepal.

Кривий Ріг в мережі:

https://www.instagram.com/kryvyirih_noise/
https://soundcloud.com/kryvyi_rih