Гурт Soom відзначить 5 років масштабним концертом

Харківський гурт планує відзначити п'яту річницю власного заснування концертом за участі Dreadnought, Gerostrat та Zoanthropy. 

"Ми нікому невідомі вже 5 років. І ми маємо дуже сумні новини, що плануємо існувати далі та тероризувати вашу свідомість.

За ці 5 димних дивних років змінилися обличчя, крім одного, найнагнанішого. Дехто з нами поспілкувався і дізнався купу нових слів, що народжені з нагонки й тепер не може не вживати. Траплялися неприємності, пізнавалося зовнішнє і внутрішнє середовище, щось постійно змінювалося і змінюється, але надприродньо здоровенний гібрид танку і трактора, секретний проект гігантів ХТЗ і Заводу ім. Малишева, що несеться з різної звукової апаратури, продовжує дарувати сум в плейлісті, стираючи його з вашої голови.

У день, коли сонця було, є і буде менше ніж будь-коли за рік, ми відзначаємо день народження. Цей - характерний тим, що 5 років - це найдовший вік проекту за участі Кови. Навіть він не вірив у таке. Тож, на честь свята будуть лунати древні та нові моноліти з альбомів "Ніч на полонині" та "Джєбарс", а також презентуємо найновіший трек, сповнений світла Люцифера, що розріджує темряву консервованих мізків", - зазначає гурт.  

Свято прийде 21 грудня до столиці Слобожанщини в LF Club, що на Харківській набережній, 3. Участь в дійстві візьмуть гурти Zoanthropy, Dreadnought, Gerostrat та, очевидно, сам Soom. 

Вартість квитків складає 100/150 гривень. 

Нагадаємо, цієї весни Soom презентував новий альбом "Джєбарс". Почитати рецензію на нього можна за цим посиланням

Гурт Soom виник у Харкові в 2013 році.. Постав гурт на згарищі проектів, що лежали у витоків харківської стонер/сладж сцени ще з 2010-го року, як-то Smoke Grass From Jewish Ass, SRAM і Fumantia Mauris. Перетерпівши багато змін у свідомості, у 2016-му році був сформований золотий склад: Amorth – ударні, Tomrer – бас, Kova – гітара/вокал. За період з 2013 по 2017 рік Soom записали три спліти з Pressor, Diazepam, Ил та Вѣна, один ЕР "Жах і Огида", один повноформатний альбом "Ніч на полонині", а також тричі потрапили на збірку Electric Funeral Cafe від RobustFellow.

За наступними посиланнями можна почитати рецензії на "Soom - Ніч на Полонині" (2014) та спліт "ВѢНА feat. SOOM" (2017)

Soom у соцмережах:

Bandcampsoom.bandcamp.com
VKvk.com/soomdoom 
Facebookfacebook.com/soomdoom
Youtubeyoutube.com/channel/UCpNXXOqRpIYIUwTToqlY7lw