Heartprints виграли 1000$ на турнірі Louder.me

Запорізький металкор гурт став переможцем у змаганні Best Rock & Metal Song of November музичного проекту Louder.me. Увесь листопад користувачі сервісу голосували за кращі треки у жанрах рок та метал. 

Для турніру було відібрано понад 130 рок- та метал-треків з усього світу. Серед учасників були пісні гуртів зі США, Індії, Китаю, Швеції, Нідерландів та України. У фінальне ж голосування потрапили 64 композиції. Турнір проходив поетапно, з кожним днем вибувала половина учасників. У підсумку в півфінал вийшли дві групи з України: Chasing Embers та Heartprints, гурт зі США Powerbomb і металісти з Гоа Within Ceres.

За приз у розмірі $1000 у фіналі боролись Within Ceres і запорожці Heartprints.Останні перемогли з розривом у майже 7%. 

Ось пісня, з якою Heartprints виграли свою тисячу доларів. 

Гурт Heartprints розпочав свою діяльність як Sunset Poetry восени 2012 року. Реліз першого синглу відбувся у січні 2013 року, а навесні 2014-.го у гурту вийшов дебютний EP. У 2018 році колектив вирішив зробити ребрендинг і змінив назву на Heartprints. Уже під новим іменем колектив випустив перший повноформатний альбом "See it All". Почитати рецензію на нього можна за цим посиланням

Що ж стосується проекту Louder.me, то наразі там триває турнір по хіп-хопу, а у турнірі Top Electronic Song of November 2018 перемогу вже здобув український проект Cape Cod, який наприкінці вересня випустив другий повноформатний альбом Echoes".

Загалом же на проекті щомісяця проводитиметься один турнір з призом. Наприклад, у грудні це буде публікація у закордонному метал-виданні. Окрім того проводитимуться турніри й в інших жанрах. Аби долучитися до змагання виконавцям потрібно залити свій трек на Louder.me. Якщо у пісні буде достатній рейтинг, вона потрапить до лонглиста того чи іншого турніру, а згодом і до самого турніру.

Проект Louder.me - це музична платформа, де між собою змагаються незалежні виконавці. Міжнародний проект покликаний допомогти незалежним музикантам знайти свою аудиторію. Louder.me — ніби тіндер для музики. Це гра у реальному часі, де слухачі зможуть швидко послухати пісні, обрати кращі та зберегти плейлисти у додатку на твоєму смартфоні. Вона однаково корисна, як для виконавців, так і для слухачів: перші можуть зробити свою музику популярнішою у справедливому голосуванні, а другі - відкрити для себе нові музичні імена. 

Одним із розробників платформи є український музикант, вокаліст колективів Septa i The Nietzsche - Євген Тимчик.

Louder.me у мережі:

https://louder.me/
https://www.facebook.com/followlouderme
https://www.instagram.com/followlouderme/
https://twitter.com/followlouderme
https://vk.com/followlouderme

Heartprints у соцмережах:

https://vk.com/heartprints_band
https://soundcloud.com/sunsetpoetry
https://www.facebook.com/Heartprintsband