Endless Melancholy та BILYK випустили ще один спільний сингл

Київський ембієнт проект Endless Melancholy та канадська вокалістка Яна Білик (BILYK) випустили ще один спільний трек - "You and Me". На нього ж був знятий і кліп. 

 "You and Me" - це друга співпраця між ембіент проектом Endless Melancholy та канадською співачкою-сонграйтеркою BILYK. Рік тому ці ж виконавці створили свій перший спільний трек "One Day You Will Be Free" та випустили кліп на нього. І над  тим відео, і над новим роликом працював німецький режисер Романом Хенсе.

Після випуску ряду інструментальних альбомів Олексій Сакевич, творець, композитор та продюсер Endless Melancholy, прагнув вивчити новий звук, що включав би і жіночий вокал. Саме тоді він запросив BILYK бути співачкою та співавторкою у проекті. BILYK мала аналогічний музичний стиль із Сакевичем і була готова до нових відкриттів. А коли Хенсе приєднався до виконавців, то  створив візуальний вираз цієї співпраці, задав певний настрій для існуючого звуку. Вплинув на характер проекту і Тарас Близнюк, який продюсував вокал BILYK та звів обидва сингли на студії Loud Mouse в Торонто.

За словами BILYK, пісня "You and Me" розповідає про розчарування від нових перспективних стосунків. Замість того, щоб розвиватися, вони несподівано завершуються. І Тарас Близнюк постарався, аби вокал виражав біль і печаль через цю нереалізовану любов. Актриса Хелена Хенсе на відео постаралася відтворити те саме почуття глибокої печалі після романтичного розриву. 

"Вона ходить темними вулицями наодинці, бачить порожні промислові споруди і врешті залишається у занедбаному будинку геть сама. У певний момент кліпу героїня також перебуває на мосту. Торкаючись води, вона відчуває єдність з усім, що її оточує, - міст, паркан, дорога, світло, рослина, яку вона носить. Її світ крутиться, і Роман демонструє це добре, обертаючи свою камеру, щоб виразити, що життя героя паде "з ніг на голову", - йдеться в описі синглу на Бендкемпі.

Відео було знято в Зассніці на острові Рюгена, що в Німеччині.

Endless Melancholy - це музичний проект киянина Олексія Сакевича, який створив його у листопаді 2011 року, аби виразити свою любов до інструментальної музики. З того часу проект встиг випустити дуже багато альбомів, синглів, EP, компіляцій тощо. У різний час релізи Endless Melancholy випускались на таких лейблах, як Preserved Sound, Twice Removed, Hidden Vibes і AZH Music Label.

Почитати рецензію на Endless Melancholy – The Vacation (2017) від Nico ви можете за цим посиланням. 

Endless Melancholy у соцмережах:

Bandcamp: https://endlessmelancholy.bandcamp.com
Soundcloud: https://soundcloud.com/emelancholy
FB: https://www.facebook.com/emelancholy
Twitter: https://twitter.com/emelancholy
Youtube: https://www.youtube.com/user/endmelancholy