Endless Melancholy випустив новий сингл

Київський проект Endless Melancholy випустив новий сингл разом із вокалісткою Яною Білик. Новий трек отримав назву "One Day You Will Be Free".

Сингл записувався в Україні та в Канаді на Loud Mouse Studios, Торонто. Зведенням і мастерингом треку займався Taras Trubbleclef. А талановитий дизайнер Roman Hense з Німеччини створив обкладинку для релізу.

One Day You Will Be Free” - це потік колективної свідомості, який розповідає про повне розкриття себе і звільнення від соціальних норм, які часто заважають нам прийняти себе такими, як ми є. “You’re rising high but fall so low” відноситься до матеріальних благ та слави, яких ми часто бажаємо як рішення наших внутрішніх протиріч. “Its dust will only make you glow” –  маючи славу, ви будете "світитися" для інших, але не обов'язково для себе. І коли прийде потрібний час, ви звільнитеся у будь-якій формі, тож соціальну маску, яку ви носите, можна буде зняти і ви зможете "полетіти", - описує реліз авторка тексту Яна Білик. 

Дівчина народилася в Україні, але в 2010 переїхала до Канади. 

Endless Melancholy - це музичний проект киянина Олексія Сакевича, який створив його у листопаді 2011 року, аби виразити свою любов до інструментальної музики. З того часу проект встиг випустити дуже багато альбомів, синглів, EP, компіляцій тощо. У різний час релізи Endless Melancholy випускались на таких лейблах, як Preserved Sound, Twice Removed, Hidden Vibes і AZH Music Label.

Почитати рецензію на Endless Melancholy – The Vacation (2017) від Nico ви можете за цим посиланням.

Endless Melancholy у соцмережах:

Bandcamp: endlessmelancholy.bandcamp.com
Soundcloud: soundcloud.com/emelancholy
FB: www.facebook.com/emelancholy