Stay Tuned! Vol.73 Мар'яна Навроцька (Death Pill)

Уже стільки було сказано про цих дівчат, що краще не говорити нічого, аби не повторюватись. Чекаємо на нові релізи та дивимося, де черпає натхнення гітаристка/вокалістка Death Pill Мар’яна Навроцька.

Слухайте плейлист також на інших платформах: Apple Music, Spotify, Deezer, Youtube Music.

 

Мар'яна Навроцька
Гітаристка/вокаліста Death Pill

Музику я найчастіше слухаю цілими альбомами, від інтро до аутро, бо розумію, що гурт / виконавець, швидше за все, навіть у послідовність треків вклали певний сенс, отож намагаюся заглиблюватися у цей процес максимально. Мені рідко трапляються такі релізи, від яких я прокайфую з першої до останньої нотки та в яких мені не захочеться нічого змінити, але парочку таких я для вас знайшла.

Reabilitator — Hedonism

Щось швидко змінюється, а щось вічне, і це про гурт Reabilitator (з есклюзивного — вокаліст-ударник). Український Violator, дуже рада, що у нас є такий треш!

"you have no purpose in life 
you're just a creature, which cares only about yourself
you don't see anything going on around
you're blinded by your Illusion Of the Beautiful Life" 

Hellfire Sox — House of Bones

Цих хлопців я побачила вперше на концерті ще у рок-клубі "Київ" (мені було 14 і я намагалася бути концертним фотографом) — незабутні й улюблені досі! Одягнені хлопці були продумано і до пари одне одному, всі красиві, усі з зачісками, гітари у всіх однакової форми (чорні SG) — грали та співали якісно, драйвово, кайфово! На контрасті з бандами, які виходили грати у повсякденних футболках і джинсах, хлопці виглядали як справжній рок-гурт! my eternal love ❤️

Knifeman — Склеп

Послухала вперше і подумала "що за ...". Повернулася до цього альбому через рік і взяла звідти багато прикольних гітарних ходів і ще більше злості для майбутніх релізів Death Pill)

The Troubled — Dirty Kinky Nasty

Люблю гурти з підходом: у цих хлопців якісні релізи, якісний матеріал, якісні живі виступи! Все кайф!

Zlyden — Злидень

Зрозуміла, що це дуже достойний реліз, коли їхала на роботу і розревілася на четвертій пісні. Та ви тільки почитайте їхні тексти! Вічна безвихідь, вічний морок і безпросвітна темрява вже як рутина. Дуже близький за духом мені альбом.

"усе що ти маєш — віддай,
від тих кого любиш — відстань,
все чого прагнеш — пітьма,
все про що мріяв, —
вже давно нема". 

КАТ — Это Случится С Тобой

Без коментарів, епохальний альбом у своєму жанрі!

Mortal Vision — Deciever

Грати олдскульний треш-метал у 2020 році та ще й в місті Дніпро — дуже сміливо і дуже відчайдушно для України! Повертають 80-ті! Однозначне "котування", саппорт і любов! А після того, як побачиш цих хлопців наживо, нелюбов не-мож-ли-ва!!! Кров з молоком, молоді та гарячі.

Schizogen — The Genes Recoding

Ох, мої улюблені задроти)))) Мені пощастило взяти ексклюзивний і єдиний урок у гітариста — це був для мене досвід колосальний! Тільки після цього я зрозуміла, наскільки ж хлопці запарюються над рівністю, чіткістю, звукодобуванням, зіграністю, унікальним звучанням, — просто над кожною ноткою, над кожною літерою!!! Непередбачувані, дивні трудяги. Обожнюю.

BlazerJacket — 800 Miles

Два чуваки, які лабають стильний ретровейв наживо! Єдині та унікальні для України (у своєму олдскульному жанрі) пацани, які ще й дають концерти) Люблю все унікальне і для мене ці хлопці — любов з першого нотки ❤️ Між піснями — діалоги, в піснях — ні словечка, а проте хлопцям вдалося розповісти історію в кожному треку!

Sabbat — Godz Of Satan

Японія, і, як не дивно, тут саме ідеально все; альбом, у якому мені не хочеться змінити ні-чо-го! Від інтро мурашки!

Distillator — Perceiving Presence

Випадково почула їх наживо на концерті, було дуже шумно, і в підсумку, ніхріна не зрозуміло, але потім я знайшла їх на Бендкемпі й прозріла: один з небагатьох треш-метал гуртів сучасності, який грає технічний олдскульний треш! Вау! І вокал у них дуже своєрідний.

Зарница — Охотники

Тут прекрасне все! Музика для осені, теплих лампових зустрічей з друзями. Про наші будні!

Death — Zombie Ritual

Слухаю щодня і не набридає! 

Black Flag — In My Head

Теж слухаю щодня і не набридає (і не набридне)! 

 

Попередні плейлисти тут: https://www.neformat.com.ua/ua/rubrika/stay-tuned

Neformat.com.ua ©