Всі релізи листопада на Neformat.com.ua. Частина 2

З невеликою затримкою представляємо вам черговий огляд релізів, про які ми писали минулого місяця. Листопад був плідним, тому ми знову розділили матеріал на дві частини. Вітайте другу!

Нагадуємо, що це не топ, та і суб'єктивної критики чекати не варто. Ми просто перерахували і коротко прокоментували всі релізи, про які ми писали минулого місяця.

Релізи поділені сингли та кліпи. Альбоми, EP, демо, спліти та інше ви знайдете у першій частині цього матеріалу, яка вийшла вчора.

Сингли

Одразу два нові сингли записав київський рок гурт My Sweet Satellite. У першому мова йде про людей, які залипають у своїх смартфонах, а в другому - про "солодку брехню". 

Чернівецька хіп-хоп виконавиця dobra та київський репер D31F записали спільний трек. І це не єдиний реліз дівчини за листопад. 

Київський ambient проект Monocube поділився новим треком, який записав спеціально для збірки "The Old Alchemist" італійського лейблу Eighth Tower Records.

Тему війни у новій пісні згадала українська виконавиця Onuka (electronic, folktronic). Це свого роду антивоєнний маніфест та заклик до милосердя, спрямований у вічність.

Учасники Atomic Simao утворили сайд-проект Junket (drum & bass, electronicі вже представили у його рамках перший сингл і кілька реміксів на нього. 

Студійну версію раніше презентованого лайву випустила київська brutal death metal формація Endocranial. До слова, всі охочі можуть замовити футболку з принтом синглу. 

Відомий київський андеграундний колектив DoZa повернувся до активної діяльності з новим треком, який є провісником виходу однойменного альбому. Пісню радив слухати сам Влад Ляшенко)

Дніпровський пост-рок гурт Afterphase project залив у мережу два нові треки - "Fall" та "Dissolved".

MegamasS випустив новий, несподівано ліричний трек на текст Віктора Придувалова. Багатьом фанатам це не сподобалося, але разом з тим пісня отримала і чимало схвальних відгуків. 

Новостворений київський shoegaze гурт Well Healed залив у мережу дебютний трек. Утворили колектив учасники My Personal Murderer, ex- Secret Avenue, Battle Axe Cultureта ex- +\-. А ще ви могли бачити їх у недавній Ламповій Музмапі. 

Кілька нових треків залив у мережу noise проект Trumna, автором якого є творець харківського блек метал проекту svrm

Кліпи

Олег Руз знімає та монтує виключно якісні відеоролики. Це вкотре довів одеський гурт Septa зі своїм новим кліпом на трек "The Seducer".

В один момент калуський post punk гурт The Jossers змінив назву на Зэ Джозерс, випустив кліп і новий російськомовний міні-альбом. Ось, власне, кліп.

Рівненський хіп-хоп гурт Ціна Ритму презентував новий кліп, пронизаний ностальгією за 90-ми та тогочасною "душевною" культурою. 

Вагоновожатые випустили нову версію кліпа "Старость". Як виявилося, у свій час режисер Віктор Придувалов зробив 2 альтернативні кліпи на цей трек.

 

Цікавим і видовищним вийшов новий кліп українського поп-гурту The Hardkiss. Це історія про зраду та визволення, яку вокалістка Юлія Саніна виношувала у собі багато років.

Кримський пост-панк гурт Море Ясности спеціально записав на студії новий лайв на трек з останнього міні-альбому "Холодный фронт".

Кияни On The Wane (darkwave, gothic rock) випустили дебютний кліп на трек з нового альбому "Schism", який и знайдете у першій частині огляду. 

Спеціально для зйомок відео з'їздила до Японії українська dream pop виконавиця Hindu. В результаті маємо новий кліп у незвичних локаціях Токіо.  А в лютому має вийти новий альбом співачки. 

Чернівецька хіп-хоп виконавиця dobra у листопаді встигла ще й випустити кліп на новий трек.

Старий львівський колектив Ніагара повернувся із новим треком та кліпом на нього. Робота спонукає думати усіх тих, кому не байдуже своє майбутнє та майбутнє своєї країни. Принаймні, так стверджують музиканти. 

Київський пост-рок гурт Way Station представив новий арт-відео сингл. Трек супроводжується художнім відео і є передвісником виходу нового альбому гурту. 

Наприкінці листопада зі своїм новим кліпом по Лінчу у наш огляд встигли вписатися одесити Septa. Не лайвами єдиними)

Київський колектив Bojevilla представив новий кліп на трек з останнього міні-альбому . А працював над ним відомий українським меломанам Артем Пронов (SLIPPY INC).

Одеський маткор-гурт Doomeye випустив новий сингл та зняв кліп на нього перед виходом дебютного EP. 

Neformat.com.ua ©