Neformat Fest 2019: nug

Neformat Fest 2019 — це подія, яка так само збере одні з кращих андеграундних гуртів України. Закордонних хедлайнерів не передбачається, як і не було їх на попередніх наших фестивалях. А проте ми впевнені, що всі ті проєкти, які виступатимуть на івенті, варті уваги та поваги слухачів.

Саме тому ми поговорили з усіма нашими учасниками та поставили їм кілька питань. Наступні наші герої — івано-франківський post-metal гурт nug.

— Що для вас означає / з чим у вас асоціюється Неформат?

— Якщо йдеться про інтернет-ресурс, то асоціація досить пряма — українська андеграундна культура. Якщо ж говорити просто саме слово, то тут спектр асоціацій надто широкий і навряд він поміститься в кількох абзацах тексту.

— Яку програму готуєте до фесту? Що плануєте зіграти?

— Будемо грати як новий матеріал, так і кілька пісень з першого ЕР. Конкретного сету ще немає.

— Розкажіть, будь ласка, про свій найвдаліший виступ.

— Оскільки в нас, в загальному, було лише кілька виступів, то називати найвдаліший, певне, не найкраща ідея. Хоча, нам дуже сподобався концерт у Києві (презентація альбому Somali Yacht Club), який організовували Robust Fellow.

— Яку свою пісню чи реліз вважаєте найбільш важливим. Поясніть, чому.

— Мабуть, буде дуже банально, якщо ми скажемо, що для нас кожна наша пісня чимось важлива і бла-бла-бла (хоча, так воно і є). Але, маємо надію, що найважливіші пісні та релізи в нас ще попереду.

— Які плани гурту до кінця року?

— Основна наша задача — це реліз альбому. Ми вже, ніби, розповідали, що нас підписав лейбл Willowtip Records? Так от, зараз ми якраз працюємо над альбомом, а також розмірковуємо над тим, щоб відзняти відео на один з треків. Стосовно концертів — нічого не відомо (окрім Неформат Фесту).

Фестиваль відбудеться у клубі Bingo 31 серпня. Квитки вже можна придбати онлайн по 350 гривень, кількість обмежена. Зауважимо, що до дня фестивалю ціна на квиток поступово зростатиме. 

Інтерв'ю з іншими учасниками — https://www.neformat.com.ua/ua/rubrika/neformat-fest

Подія у соцмережах: 

https://www.facebook.com/events/342012529787442
https://t.me/neffest19

nug у соцмережах:

https://nugband.bandcamp.com/releases
https://www.instagram.com/nugband/
https://www.youtube.com/channel/UCN10tK1RwPosR9eUr2_Nc2w
https://soundcloud.com/nugband
https://twitter.com/nugband
https://www.facebook.com/nugband/

Neformat.com.ua ©