Severoth випустив новий альбом

Дніпровський блек метал проект представив уже четвертий повноформатний альбом, який отримав назву "When the Night Falls...". 

Починаючи з 2015 року андеграундний польський лейбл Werewolf Promotion видав три альбоми проекту, а цей рік ознаменував початок концертної діяльності Severoth. І ось 31 жовтня вийшов уже четвертий повноформатний альбом проекту під назвою "When the Night Falls…".

Трекліст: 

01 - Колискову співала Зима
02 - Блукав крізь тумани Місяць блідий
03 - Темні думи
04 - Тужили ясні зорі
05 - Поклик Карпат
06 - З дерев опадає убрання…
07 - Осіння прощальна краса
08 - Крила нічних птахів

Альбом "When the Night Falls..." був створений протягом 2017-2018 років. Його запис. зведення і мастеринг проходили на Nordlys Home Studio взимку та восени цього року.  Усю інструментальну частину, вокал та усі тексти написав творець проекту Severoth. Винятком є лише шостий трек, де викорастані слова вірша  знаного поета Володимира Сосюри. Авторкою обкладинки стала, як завжди, Юлія Рафальська (Unholy Darkness).  

Альбом уже доступний у цифровій версії та на дисках. 

Нагадаємо, у березні минулого року Severoth випустив свій третій повноформатний альбом. 

Severoth - це one-man проект дніпровського музиканта, який діє з 2007 року. Творець  проекту відомий також  завдяки продуктивній діяльності з гуртами Endless Battle, Bexmir, Морок та Galdur. На рахунку проекту вже чотири повноформатні альбоми. Рецензії на них можна почитати за цими посиланнями: Winterfall (2015), Самітність (2016).

Severoth у соцмережах:

ВК: https://vk.com/severothofficial
Facebook: https://www.facebook.com/severoth
Bandcamp: https://severoth.bandcamp.com