Sick Solution та True Tough склали трек про ультранасилля на сцені

Вінницький хардкор/метал гурт Sick Solution презентує фіт зі столичними колегами по сцені True Tough — новий трек "Ultraviolence". 

У пресрелізі музиканти зазначають, що хотіли написати пісню без привʼязки до війни, тому не радять шукати у ній глибокого змісту. Натомість пропонують відчути "вайб та кач трошки в реперській, трошки в хардкор подачі".

"Так склалось за останні роки, що Sick Solution та True Tough стали ніби рідні брати та близькі друзі. Це все вилилось у пісню. Сенс "Ultraviolence" дуже дивний і може навіть пафосний, а саме що ось є "ми" (Сіки та Тру Таф), і наша колаборація — це завжди ультранасилля на цій сцені. Коли ми виступаємо разом, глядач точно знає, що отримає сильний потік енергії та своєрідного музичного насильства від цих двох гуртів", — пояснюють у пресрелізі Sick Solution.

Пісня на стримінгах

"Ідея про спільний трек вже якийсь час була в наших головах, адже наші гурти почали спілкуватись між собою, грати разом і взаємодіяти ще дуже давно. Саме Sick Solution були гуртом, який ми покликали на наш перший власний івент ще у вересні 2020-го, а вони були своєю чергою першими, хто покликав нас грати в інше місто. Плюс в нас вже був колаб на нашому треку на EP "Panopticon", отож, наша черга залітати на їхню пісню вже давно напрошувалась", — додають учасники True Tough.

Це вже п'ятий кліп для Sick Solution, тому музиканти вперше вирішили піти на фотостудію і зняти типовий кліп із синхронами музикантів, бо до цього подібних роликів не робили. Зйомки відбувалися на вінницькій студії BLISS (кадри гурту) та у визначних місцях таких як Фонтан "Roshen" чи вінницька "Книжка" (кадри Роми з True Tough) під керівництвом відеографа Максима Лавренчука. Монтажем, кольором та ефектами займався Ігор Жебко, котрий мав зробити максимально стильний та крутий кліп. 

За звучання треку відповідав Дмитро Кім, а обкладинку для нього намалював Андрій Дусанюк — драмер Sick Solution та вінницький тату-майстер.

Надалі Sick Solution планують випускати нову музику синглами та зробити цей процес стабільним, щоб новинки з'являлися щодвамісяці. Окрім того, у вересні гурт відправляється у свій перший український благодійний тур, що охопить 7 міст, а саме Дніпро (1.09), Київ (2.09), Чернігів (3.09), Львів (9.09), Івано-Франківськ (10.09), рідну Вінницю (16.09) та Одесу (17.09). Два з цих концертів відбудуться за підтримки Неформату у такому складі: 

  • Київ (2.09), Otel' — Sick Solution, Mortal Vision, Weapon Of Choice + TBA. Квитки по 300-350 гривень доступні за посиланням.
  • Чернігів (3.09), Кінотеатр "Перемога" — Sick Solution, True Tough, Rage Age, Hempcrete. Квитки по 150-200 гривень доступні за посиланням.

True Tough наразі також планують свій перший тур, що буде приурочений до виходу майбутнього мініальбому колективу, пісні з якого люди вже могли почути у лайві на Rakurs Records чи на виступі гурту на фестивалі Файне Місто. 7 жовтня музиканти розпочнуть цей тур на великій сцені Bel Etage спільно з Telema, Hell:on та Ignea. Сам EP побачить світ у першій половині осені за підтримки нашого лейбла Neformat Family.

А ще слідкуйте за нашим інстаграмом, адже спеціально до виходу цього фіта обидва гурти назбирали цікавого мерчу, і вже наступної середи, 23.08, позмагатися за нього можна буде на нашому аукціоні.

Sick Solution – вінницький хардкор/метал гурт. Заснований у 2016 році, на початках грав переважно постхардкор/металкор. Учасникам подобалися команди на кшталт Parkway Drive або Architects. Але десь з 2020 року інтереси команди повернули у сторону хардкору та бітдауну, і гуртів на зразок Nasty, Knocked Loose, Wolf Down. У 2021-му вийшов їхній мініальбом "Hardcore Samurai", який поєднує впливи з обох періодів творчості гурту. У 2022 році Sick Solution були брані найкращим метал-колективом за версією The BUMA.

True Tough — київський хардкор гурт. Почав активно виступати та видавати релізи з 2019 року. Дискографія нараховує кілька синглів і два мініальбоми, у яких команда співає про особисті почуття і емоції та соціальні проблеми, що є в суспільстві. Гурт також часто концертує по всій країні й загалом є активним гравцем локальної сцени.

Sick Solution у мережі: 

https://linktr.ee/sicksolution

True Tough у мережі:

https://linktr.ee/true_tough