Neformat зібрав на серії благодійних аукціонів понад 61 тисячу гривень

Neformat Family Charity — це серія благодійних аукціонів, яку наше медіа організовує спільно з дружніми гуртами та в партнерстві з фондом Musicians Defend Ukraine, починаючи з травня. 

Ідея такої серії виникла у нашого друга та в минулому дописувача Романа Шевченка одразу після того, як почали відмінятись європейські тури наших гуртів. докладніше про це ми розповідали тут.

Наразі аукціон триває вже 11 тижнів і ми хочемо підбити його проміжні підсумки аукціону. Отож, на цей момент:

  • ми успішно розіграли 11 лотів і сумарно зібрали 61321 гривню! Усі кошти переможці аукціону перерахували до фонду Musicians Defend Ukraine.
  • свій мерч та фізносії для конкурсу нам люб'язно надали гурти Stoned Jesus, pušča, White Ward, 1914, а також лейбли Robustfellow i Trismus Records. Деякі цікавинки ми додали і від власного лейбла Neformat Family.
  • чудові вініли Amenra, Brutus, Cult of Luna, Bohren & der Club of Gore, Death in June нам постійно постачав сам Роман.  

Аукціон продовжиться з новими вінілами, касетами й дечим геть неочікуваним, тож лишайтеся на зв'язку. Заразом нагадаємо основні правила аукціону:  

  1. Аукціони проходять на нашій сторінці в Інстаграмі щотижня. 
  2. Початкова ставка для більшості лотів — 2 тисячі гривень, мінімальний крок ставки — 100 гривень. 
  3. Лот виграє найвища ставка на момент завершення аукціону. Після підтвердження ставки у переможця є доба, аби переказати донат. 
  4. Всі виручені кошти йдуть у фонд Musicians Defend Ukraine.

Неформат щиро дякує всім гуртам і лейблам, Роману, фонду Musicians Defend Ukraine та, звісно, усім, хто робив ставки на наших аукціонах. 

А якщо ви хочете запропонувати свій лот для аукціону, напишіть нам на пошту contact@neformat.com.ua або на наші соцмережі. Серія аукціонів триватиме до того часу, доки у нас будуть лоти та зацікавлені в них меломани. 

Дякуємо, що підтримуєте ЗСУ та українську музику!