Дебют: олдскульний мелодичний треш-блек від Demonologist

Черкаський thrash/black metal гурт презентував дебютний повноформатний альбом "I curse, I dance", виданий за сприяння австрійського лейбла Kvlt und Kaos Productions.



Робота над релізом тривала упродовж останніх півтора року на двох студіях: київській Detroit Music (ударні) та черкаській Anvil Records (гітара, бас, вокал). Зведення та мастеринг робив гітарист гурту Костянтин Ратніков.

"Музика й лірика просякнуті драйвом і чорним гумором: пітьма затишна, чорти танцюють, а кінець світу — лише привід для "відриву". Пекельний рок-н-рол!

Теми пісень різняться, від мізантропії, доведеної до абсурду, до фантазій на тему використовування вуду-практик у сучасних воєнних діях (це тема пісні, яка дала назву альбому — "I Curse, I Dance"). Повстання зомбаків, рутинні будні в катувальні, лавкрафтовські міфи, метал-кліше — усе це наповнене самоіронією і веселою агресією", — розповів у коментарі нашому виданню вокаліст гурту Олексій Сидоренко.

Над обкладинкою працювала художниця Наталія Волошина.

Наразі гурт планує якомога активніше просувати свій альбом та грати наживо.

Demonologist — черкаський блек/треш-метал гурт, створений у 2017 році вокалістом Олексієм Сидоренком (ex-White Ward, ex-Suicide Nation) та гітаристом Костянтином Ратніковим (Deathincarnation, Blasphemer, Hard Way). Дискографія нараховує один повноформатний альбом. Актуальний склад:

  • Олексій Сидоренко — вокал
  • Костянтин Ратніков — гітара
  • Андрій Нікуленко (ex-Deathincarnation, PipeDream) — ударні
  • В’ячеслав Славінський — бас

Demonologist у мережі:

https://www.facebook.com/DemonologistOfficial
https://www.instagram.com/demonologist_metalband/
https://soundcloud.com/demonologist_metalband
https://open.spotify.com/artist/15hOrbYg7a9WhTStH7rm1R
https://kvltundkaosproductions.bandcamp.com/album/i-curse-i-dance

На обкладинці — фото Наталії Волошиної