Stinx випустили новий мініальбом

Київський punk rock, street punk гурт презентував новий мініальбом "Let's go to the show!".

Альбом записувався на власній базі лідера гурту, бас-гітариста та вокаліста Юри "Утюга" Демиденкa Oldskull Studio.

"Під час запису демки на "Who wrote those rules?" гітарист завтикав вчасно ввімкнути підсилювач, і ми вступили без нього, швидко зупинились, зорієнтувалися й не вимикаючи запису вступили разом, як слід, а коли послухали, то нам подобався цей момент і в результаті цей "фальшстарт" із демки потрапив на реліз", - розповів про особливості запису у коментарі нашому виданню Юра.

За словами музиканта, чіткої концепції EP не має: "це звичайний панк-реліз з різноплановими піснями, як музично, так і тематично, на котрі надихали різноманітні ситуації та явища з життя, які радують, бісять, тривожать і змушують замислитись".

Обкладинку малював відомий у панк-колах художник, вокаліст львівського хардкор гурту Mauser Стен Ібрагім. Цікавим фактом є те, що це перша робота автора в кольорі — до цього вся творчість Стена була чорно-білою.

Нагадаємо, Stinx у травні 2019 року презентували перший повністю українськомовний мініальбом "Ти або я". Також на сайті є рецензія на передостанній мініальбом гурту "Oldskull", та два великі матеріали, де гурт та Юра Демиденко фігурують як респонденти: "Що музиканти роблять під час карантину (і можуть зробити)" й "Щось більше, ніж просто слухати музику"

Stinx — справжні ветерани українського панк-року. Гурт заснував у Києві в жовтні 2005 року Юрій "Утюг" Демиденко. На рахунку команди три повноформатні альбоми: "Kids Of the streets" (2006), "Graduating Speed" (2010), "Game Called Life" (2016), декілька мініальбомів, євротурів та багато виступів.

Stinx у мережі:

https://soundcloud.com/stinx-punx
https://www.facebook.com/stinx77/
https://stinx.bandcamp.com