Stinx випустили перший україномовний EP

Київський панк-рок гурт випустив перший у своїй історії повністю україномовний міні-альбом "Ти або я". 

"Час настав! До вашої уваги наш новий україномовний реліз "Ти або я", головна (однойменна) композиція якого присвячена суворому закону бетонних джунглів, де виживає сильніший і в кожного своя (часом не надто шляхетна) стратегія досягнення цієї мети. Продовжує його пісня, котра, сподіваємось, стане справжнім гімном (наголос на перший склад;)) українських панків "Панк рок живий", назва якого говорить сама за себе. А заключний трек "Гори-палай" підкреслює, що часом треба на мить забути про всі проблеми та співати разом як в останній раз та стрибати в ритм барабану, бо така можливість випадає не так вже й часто", - розповіли музиканти.

Презентація міні-альбому відбудеться вже цього тижня, 18 травня, у клубі Тёплый Ламповый за участі гуртів the Dops та Outer Space. На виступі Stinx зіграють і нові, і старі треки. 

Роботу над EP гурт почав ще в листопаді минулого року. Запис, зведення і мастеринг нового релізу проходили у Києві на Oldskull studio, де працює вокаліст та басист гурту Юра Утюг, який робив зведення та мастеринг для багатьох альбомів інших українських гуртів. Обкладинку для міні-альбому, як і для попереднього синглу "Я не вірю" намалював Stan Ibrahim.

Нагадаємо, міні-альбом "Oldskull" Stinx видали на початку цього року. Почитати рецензію на нього можна за цим посиланням. 

Stinx - справжні ветерани українського панк-року. Гурт заснував у Києві в жовтні 2005 року Юрій Утюг Демиденко. На рахунку команди три повноформатні альбоми: "Kids Of the streets" (2006), "Graduating Speed" (2010), "Game Called Life" (2016). 

Stinx  у соцмережах:

https://soundcloud.com/stinx-punx
https://www.facebook.com/stinx77/
https://stinx.bandcamp.com/album/oldskull