Жадан і Собаки презентували відео на новий трек

Харківський ска-панк гурт презентував відео на новий трек "Кокаїн", у якому регаує на останні події в країні, спричинені пандемією. 

 

Запис композиції через пандемію частково проходив дистанційно, частково — під час спільних студійних сесій на DK-DO STUDIO та Terrastudio. Зведенням займалася Arefyev mixing & mastering studio.

"Сингл про тотальну безпорадність українського політикуму, який в умовах пандемії просто не в стані тримати загальну ситуацію під контролем. Він про безвідповідальність представників влади. Але також і про віру суспільства в манну небесну (в нашому випадку — у шаровий кокаїн)", — розповіли у коментарі нашому виданню музиканти. 

Над відео працював друг колективу Юра Альтруїст.

Нагадаємо, восени минулого року Жадан і Собаки випустили п’ятий номерний альбом "Мадонна", рецензію на який можна прочитати тут

Жадан і Собаки (раніше Собаки в космосі) — музичний гурт із Харкова, що виник у 2000 році. Однак, найбільш відомими вони стали завдяки співпраці з харківським поетом Сергієм Жаданом. 2008 року Жадан і Собаки в космосі випустили спільний альбом "Спортивний клуб армії", до якого увійшли читання Жадана власних віршів під акомпанемент музикантів гурту. Згодом співпраця продовжилася у вигляді спільних виступів та нових альбомів ("Зброя пролетаріату" 2012, "Бийся за неї" 2014). Уже під назвою Жадан і Собаки колектив випустив четвертий альбом "Пси".

Жадан і Собаки у мережі:

https://www.facebook.com/ZhadanDogs/
https://soundcloud.com/zhadansobaki/vybory
https://www.instagram.com/zhadanisobaki/
https://www.youtube.com/user/JhadanDogs