Bandcamp вдруге надає можливість підтримати музикантів

Сьогодні, 1 травня, з півночі до опівночі за тихоокеанським часом (з 09:00 за українським часом) музичний сервіс Bandcamp надає другу можливість слухачам підтримати виконавців, котрі продовжують зазнавати збитків, через пандемію вірусу Covid-19.

"Кілька тижнів тому ми відмовилися від своєї частки доходу, аби допомогти музикантам, які страждають через коронавірус. Спільнота Bandcamp, (можливо саме Ви!), вийшла далеко за очікувані межі, заплативши артистам та лейблам 4,3 мільйона доларів лише за 24 години. Це був день, що надихає, ми почули багато прохань зробити це ще раз — така можливість з’являється знову. Цієї п’ятниці, 01.05, ми знову відмовимося від своєї частки доходу за всі продажі на Bandcamp, з півночі до опівночі.

Якщо вам пощастило заощадити якісь кошти, будь ласка, приєднуйтесь до нас, щоб надати необхідну підтримку багатьом чудовим артистам на Bandcamp", - йдеться в офіційній заяві порталу. 

Нагадаємо, 20 березня Bandcamp вперше провів акцію спрямовану на підтримку музикантів, котрі залишись без основної можливості заробітку. Особливі заходи підтримки музикантів раніше впровадив i сервіс Soundcloud.