Жадан і Собаки випустили новий альбом

Харківський ска-панк гурт представляє п’ятий студійний альбом "Мадонна". Його музиканти називають своїм найкращим альбомом на сьогодні. 

Альбом "Мадонна" містить десять треків – вісім нових робіт і дві цілком оригінальні версії давніших пісень - "Марат" і "Натаха". Також до альбому ввійшли три сингли, які Жадан І Собаки випускали у вигляді відеокліпів: "Бухло" (2017), "Кобзон" (2018), "Тьолка барабанщика" (2019). Робота над матеріалом велася протягом останніх двох років у кількох студіях.

5 вересня 2019, тобто сьогодні, "Мадонна" з’являється для вільного прослуховування та ліцензійного придбання на платформі першої української аудіокнигарні "абук". Цими ж днями починається тур Жадана І Собак на підтримку нового альбому, що охопить Чернівці, Кам'янець-Подільський, Полтаву, Черкаси, Львів, Берлін, Київ, Харків, Дніпро, Запоріжжя та Кропивницький, і триватиме аж до грудня.  

Жадан і Собаки (раніше Собаки в космосі)  — музичний гурт із Харкова, що виник у 2000 році. Однак, найбільш відомими вони стали завдяки співпраці з харківським поетом Сергієм Жаданом. 2008 року Жадан і Собаки в космосі випустили спільний альбом "Спортивний клуб армії", до якого увійшли читання Жадана власних віршів під акомпанемент музикантів гурту. Згодом співпраця продовжилася у вигляді спільних виступів, нових альбомів ("Зброя пролетаріату" 2012, "Бийся за неї" 2014).

Вже під назвою Жадан і Собаки колектив випустив четвертий свій альбом "Пси", почитати рецензію на який можна за цим посиланням.

Жадан і Собаки у соцмережах:

https://www.facebook.com/ZhadanDogs/
https://soundcloud.com/zhadansobaki/vybory
https://www.instagram.com/zhadanisobaki/
https://www.youtube.com/user/JhadanDogs