White Ward - п'ятий учасник ‎Neformat Fest

Нам цьогоріч виповнилося 15 років, тому після кількарічної перерви ми знову проводимо Neformat Fest, вже сьомий за ліком.

Neformat Fest 2019 — це подія, яка так само збере одні з кращих андеграундних гуртів України. Закордонних хедлайнерів не передбачається, як і не було їх на попередніх наших фестивалях. А проте ми впевнені, що ті учасники, які виступатимуть на сцені, варті уваги та поваги слухачів.

Україна дала блек металу одну із найпотужніших та надзвичайно мелодичних сцен. Наступні учасники сьомого Neformat Fest'у мають всі права носити регалії неординарного гурту та тих, хто вдихнув щось нове у жанр. Звісно, ви вже мали здогадатися, що мова йде про White Ward.

Наразі гурт знаходиться на фінальній стадії випуску нового альбому, тому є ну дуже великі шанси, що в останній день літа ми зможемо почути багато чого цікавого від них.

Нагадаємо, трохи раніше ми анонсували одеський гурт Septa, який сміливо можна назвати одним з кращих представників сучасного металу в Україні, киян Backchat, які останніми роками виступали вкрай нечасто, гурт nug, що також доволі рідко грає наживо та одеситів Mother Witch & Dead Water Ghost.

Решта учасників буде анонсована найближчим часом. Фестиваль відбудеться у клубі Bingo 31 серпня.

Перші 100 Early Bird-фанів вже можуть придбати квитки онлайн по 350 гривень. Зауважимо, що до дня фестивалю ціна на квиток поступово виросте до 600 грн. Придбати квитки онлайн можна тут - https://neformatfest2019.ticketforevent.com

Neformat.com.ua - форум та український музичний портал, що освітлює життя вітчизняного андеграунду. Діємо з 2004 року. Нагадаємо, перший Neformat Fest відбувся у далекому 2007 році на честь триріччя порталу. А от останній Neformat Fest був у 2016 році, після чого у ресурсу формувалася нова команда, а тому проведення великих заходів тимчасово було зупинене, натомість за цей час ми провели близько 20 івентів у рамках серії Neformat Family Gigs.

Подія у Фейсбуці - https://www.facebook.com/events/342012529787442/