Неформат зібрав 67 тисяч для ЗСУ на благодійному концерті

3 вересня Неформат провів у київському клубі Otel' благодійний концерт за участі White Ward, Обрій, pušča та True Tough. Разом із гуртами та відвідувачами нам вдалося зібрати 67 тисяч гривень, які ми перерахували у фонд Musicians Defend Ukraine, що фінансово підтримує музикантів, які захищають Україну на фронті. Дякуємо!

Лайн-ап виявився настільки гарним, що обраний клуб не вмістив усіх охочих! Але якщо ви потрапили в їхнє число, не переймайтеся — нижче ви можете побачити стрім концерту, який для нас організував на дружніх умовах Богдан Янович

 

До речі, глядачі онлайн-стріму теж доклалися до загальної суми, зібравши майже 5 тисяч гривень, ще кілька тисяч ми отримали від покупців мерчу Неформату. Наша особлива подяка — хлопцеві, який дав цілу тисячу гривень за простеньку листівку, що її згодом подарував своїй дружині! 

Також ми вдячні усім фотографам, які не побоялися залізти в натовп зі своєю технікою і зафіксували все, що там відбувалося. Їхні фотозвіти ви можете знайти на різних ресурсах: 

- KADRA

Anna Oldman

noregrets.digital

- Kirai gigs

- Софія Руда 

xerxerash

- Ольга Андросова

Фотоальбом від Kirai gigs

І, звісно, аж ніяк не менше ми вдячні клубу, запрошеним дістро, усім технічним спеціалістам, нашим найкращим волонтерам та загалом усім, хто допоміг організувати цей захід та зробити його максимально ефективним задля досягнення спільної мети — допомоги військовим-музикантам, які нас усіх захищають. Ви найкращі!